Zoya Turban | Blue Melange

Viva Headwear
349,00 DKK
Onesize På lager
Varenummer:
1541-08511000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse
Zoya turbanen i det sporty melange stof, er sommerens helt store hit. Den smukke blå farve skaber liv til ansigtet og lyser dit outfit op.
Care & materials
Denne style er fremstillet af polyester, med en blød bambus-viskose linning. Polyester har mange positive egenskaber. Materialet er let, absorberer ikke vand og tørrer hurtigt. Vaskeanvisning: Håndvaskes koldt, må ikke bleges eller tørretumbles, tørres fladt, kan stryges/dampes ved lav varme, må gerne renses.
Zoya turbanen er en populær model fra Viva Headwear. Baseturbanen har et semi-fastgjort pandebånd, hvilket giver dig mange stylingsmuligheder. Drej pandebåndet lidt og skab volumen foran. Eller træk båndet ned i den ene side og skub basen op under det, som vil resultere i et trendy V-formet look. Turbanen er meget strækbar og derfor utrolig komfortabel at have på. Denne model er fantastisk til Mix & Match, fordi man nemt kan fastgøre Boho-båndene til pandebåndet eller bruge ens eget vintage silketørklæde. Turbanens yderstof er polyester med en bambus-viskose linning, så du får en turban i behagelige og bløde materiale som din sensitive hud vil elske. Det lette Blue Melange stof har et rib-look, som forstærker melange effekten så smukt.
Komposition
92% Polyester, 8% Spandex