Solbeskyttelse

Der er intet som en varm sommerdag, hvor solen skinner. Særligt hvis der er en smule skygge af finde, så dit hoved og ansigt kan få ro for solens stråler. Hvis det ikke er tilfældet, så fortvivl ej. Med vores lækre tilbehør til solbeskyttelse, kan du altid beskytte dit hoved mod UV-strålerne.

Her på siden finder du vores hatte og tørklæder til kvinder, som er særligt designet til solbeskyttelse. Vores produkter er dansk designede og fremstillet af 100% bomuld. Alle hatte og tørklæder giver dig solbeskyttelse med en høj SPF på 50+.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 15

Side
pr. side

Solbeskyttelse SPF 50+

House of Christine Headwear har udviklet en speciel Sun Line med produkter, der giver solbeskyttelse med en høj SPF 50+.

Lader huden ånde og beskytter dit hoved

Det vigtigste ved en sommer- eller solhat er selvfølgelig, at dit hoved beskyttes fra solens stråler. Det næst vigtigste er, at din hud kan ånde i materialet. Det er bare ikke det samme at nyde en dag i solen, hvis din hat føles klæbrig og svedig mod din hud.
Vores solbeskyttelse er særligt tiltænkt dig, der har lidt eller intet hår. Hvis dit hoved ikke er beskyttet af hår, er huden meget sårbar over for solens stråler. Især hvis du lider af en alvorlig sygdom eller under behandling, kan din hud blive særligt modtagelig over for UV-strålerne. Vi anbefaler altid, at du følger Sundhedsstyrelsens tre anbefalinger om ikke bare solhat, men også både skygge og solcreme. Bliv i skyggen mellem 12 og 15 og anvend altid solcreme, når du er ude i solskin. Hvis du skal i vandet, anbefaler dig desuden at beskytte dit hoved med en af vores stilfulde badehætter.

Gå på opdagelse i vores udvalg

Er du interesseret i at se flere af vores lækre produkter? Så gå på opdagelse i vores store udvalg af kvalitetshatte, -huer og -turbaner.  Sortimentet byder både på afdæmpede huer og turbaner og på de mere spraglede og farverige af slagsen.