Mix & Match

I vores Mix og Match-kategori kan du finde mange skønne muligheder for at kombinere et bindebånd og turbaner på en måde, der passer til din helt egen stil og personlighed.

Med et stort udvalg af farver, mønstre og materialer at vælge imellem, kan du finde lige det bindebånd eller den turban, der passer bedst til din garderobe. Du kan vælge et farvestrålende Mix-sæt, eller du kan vælge at holde det mere diskret med en ensfarvet turban og et flot silkelignende bånd - som for eksempel Sapphire Ribbon.

De mange Mix-muligheder giver ikke blot ekstra fylde og spændene styling løsninger, det udvider også din turban garderobe at kunne style dine yndlingsmodeller på kryds og tværs med de flotte pande- og bindebånd.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 61

Side
pr. side

Bindebånd og turban til Mix & Match

Bindebånd og turbaner er en god løsning for kvinder, der lider af hårtab, da de giver et ekstra lag af beskyttelse til hovedbunden. De er behagelige at have på, og de er nemme at tage af og på, så du kan let ændre din stil fra dag til dag.

Så hvis du leder efter en måde at tilføje noget ekstra til din hverdagsgarderobe, eller hvis du leder efter en måde at skjule et begyndende hårtab på, så er Mix og Match-kategorien for hovedbeklædning med bindebånd og turbaner måske lige noget for dig.

Kig endelig forbi vores inspirerende turban univers på Instagram og Facebook for inspiration til styling og Mix & Match muligheder.