Uld, der ikke kradser

Her på siden finder du vores lækre udvalg af hovedbeklædning i uld. Sortimentet byder på huer i tynd uld, som føles behageligt mod huden og ikke kradser. Det er vigtigt, at det føles rart at have huen på, og derfor har vi nøje udvalgt de bedste og blødeste produkter, som får din hud til at slappe af.

Gå på opdagelse i sortimentet og find den hue, der passer til dig. Vi har noget for enhver smag og tilbyder en lang række af huer og hatte i alverdens styles, materialer og farver.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 23

Side
pr. side

Revolutionerende 37.5®-teknologi
Apropos varm er uldhuerne her på siden udviklet med en ret så særlig teknologi. Vi kalder det vores 37.5®-teknologi, og den er med til både at gøre huerne behagelige og bløde og sikre, at de virker temperaturregulerende ud over det sædvanlige.

Teknologien har fået sit navn fra den gennemsnitlige menneskelige kropstemperatur på 37,5℃, og den har netop til formål at holde en stabil temperatur. Det vil sige, at uldhuerne med denne teknologi fungerer varmende, når du fryser og kølende, når du får det varmt. Det er blandt andet muligt, fordi stoffet tørrer hele 5 gange så hurtigt som lignende produkter, der er designet uden 37.5®-teknologien.

Stoffet frigiver damp og fugt lynhurtigt, hvilket sikrer en lynhurtig temperaturregulering. Nogle af de aktive partikler bag teknologien stammer fra naturlige kilder som kokosnøddeskaller og vulkanske mineraler. Det bidrager til stoffets bløde og komfortable egenskaber og til de naturlige fugtafvisende kvaliteter.