Hør

Hør er et naturmateriale, der er behagelig at have på i både sommer- og vinterperioder. Især når vi snakker om materiale, du skal vælge til hovedbeklædning. Udover at være utrolig slidstærkt har det også en god absorberingsevne og leder varme og fugt væk fra kroppen.

Når det derimod er koldt, holder hør også på varmen – det tilpasser sig kort sagt til kroppens temperatur.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 14

Side
pr. side

Perfekt til sommeren

Om sommeren, når det kan være ulideligt varmt at skulle have noget på hovedet, kan hør virke som en kølende lindring. Det er vigtigt at have en hovedbeklædning, der kan ånde, så man kan holde ud at have den på i flere timer - og et kan man med hovedbeklædninger i hør. Hør har gode egenskaber, som gør det yderst optimalt at bruge til hovedbeklædninger, som skal kunne bruges i længere tid ad gangen, og af personer med sartere hovedbund.

Hårtab hos kvinder

Når det kommer til hårtab, kan der være mange forskellige grunde til det. Hos House of Christine har vi specialiseret os i at tilbyde dig et væld af hovedbeklædninger, som kan hjælpe dig til at få de bedre med dit hårtab. Vores flotte hovedbeklædninger hjælper til med at skærme sarte hovedbund mod vind og vejr, som for eksempel skarpe solstråler, som kan være hårde mod en bar hovedbund. Med vores Caretech hovedbeklædninger, som er CE og Oeko-Tex Standard 100 certificeret, kan du igen nyde sommeren uden at skulle bekymre dig om for eksempel at blive solskoldet.

Mange muligheder hos House of Christine

Vi har et stort udvalg af smukke hovedbeklædninger, som passer til enhver smag. Hvad enten du er på udkig efter noget farverigt eller noget mere nedtonet, så kan du finde hvad du søger i vores store udvalg af flotte hovedbeklædninger. Vi har hovedbeklædninger til alle, og de fås i mange forskellige farver og mønstre. Hvis du leder efter spændende designs, kan du tage et kig på vores udvalg af hovedbeklædning i kombinerede kvaliteter. Disse designs har masser af muligheder for forskellige styles, og du kan sammensætte præcis som du vil, så det passer til din stil.
Ligesom vores udvalg af hovedbeklædninger i hør, så er vores hovedbeklædninger i bomuld et rigtig godt valg, hvis man gerne vil sørge for at have et materiale, hvor huden kan ånde. Disse hovedbeklædninger er 100% bomuld, som er et materiale, der føles behageligt og rart mod huden. Hvis ens hovedbund er lidt sart, så er en hovedbeklædning i hør eller bomuld et rigtig godt valg.