Caretech

Leder du efter en ny hovedbeklædning, der kan beskytte din sarte hovedbund efter hårtab, samtidig med at den ser stilfuld og er behagelig at have på? Så burde du tage et kig på vores store udvalg af hovedbeklædning mærket med Caretech®.

Hos House of Christine har vi et stort udvalg af hovedbeklædninger som er mærket med Caretech® mærket. Vi har rigtig mange forskellige slags Caretech® modeller at vælge imellem. Leder du efter noget festligt eller måske mere afdæmpet, så kan vi hjælpe dig med at finde det. Tag gerne et kig på vores store udvalg af turbaner, som kan fås i mange forskellige farver.

Caretech® er din garanti for, at din nye hovedbeklædning er af høj kvalitet og Oeko-Tex Standard 100 og CE certificeret. Kort fortalt betyder det at Caretech® hovedbeklædning er eksklusivt og ansvarligt fremstillet. Du kan læse mere om certificeringerne nederst på siden.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 95

Side
pr. side

Hvad betyder CE-certificeringen?

Vores Christine Headwear produkter er CE Certificerede, hvilket betyder, at de er klassificerede som medicinsk beklædning i henhold til EU-direktivet om medicinsk udstyr (MDR 2017/745).
Betydningen af EU-direktivet er medicinsk udstyr et produkt, der er regnet til at blive brugt af kvinder med det formål at beskytte huden mod varme, sol og kulde. Vi vil kun tilbyde det bedste til vores dejlige Friends of Christine og netop derfor er vi stolte over at kunne tilbyde CE certificerede hovedbeklædning.
CE-certificeringen er din garanti for, at produkterne er uskadelige og derfor sikre at bruge.

Hvad betyder Oeko-Tex Standard 100?

Denne certificering er en af verdens mest kendte mærker for tekstiler. Certificeringen er et ansvarsbevidst valg der sørger for at alle tekstiler er testet for skadelige stoffer. Vi synes det er så vigtigt for vores Friends of Christine fordi det forsikrer dig om produktsikkerhed. Du kan læse meget mere om Oeko-Tex Standard 100 her.

Vælg den rigtige Caretech® hovedbeklædning til dig

Hvis du gerne vil have en hovedbeklædning, som er ekstra blød og kan passe på din sarte hovedbund, så kan vi helt klart anbefale vores bambus-viskose produkter, som ligeledes hører under vores Caretech® sortiment. Disse hovedbeklædninger i bambus-viskose er ekstra bløde og luksuriøse. De er åndbare og derfor gode at bruge både sommer og vinter.

Du kan blandt andet finde de populære Caretech® Shanti turbaner, som er meget smukke med draperinger, som giver et unikt look og ikke behøver yderligere styling. Denne turban kan fås i mange forskellige farver, så du kan uden tvivl finde den farve, som passer dig bedst. Ydermere har vi også et stort udvalg af Mantra Scarf tørklæder, som er rigtig gode hvis du vil skabe et lidt mere personligt look. De er ligeledes i den høje Caretech® kvalitet, og er rigtig gode til både hverdag og fest. Med de lange bånd kan du eksperimentere og skabe dit helt eget look.