Bomuld

Når man bruger hovedbeklædning, er det vigtigt, at man benytter et materiale, som er behageligt. Lider man af hårtab, bliver det kun endnu mere relevant at finde et materiale, som føles rart mod hovedbunden. Det kan du få med vores udvalg af hovedbeklædning, som er lavet i bomuld.

Bomuld besidder en masse gode egenskaber som kommer vores smukke hovedbeklædning til gode. Bomulden har en høj absorberingsevne, har lange, stærke og bløde fibre der gør at det kan bæres direkte og sikkert mod huden uden følgegener.

Vi har forskellige tørklæder og turbaner i fine farver, som er lavet i bomuld. Herunder kan du dykke ned i vores store udvalg og finde frem til lige netop den hovedbeklædning i bomuld, som passer til dig. Og skulle du finde flere, der er lige dig, er det jo kun endnu bedre.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 58

Side
pr. side

Find en af verdens fineste bomuldskvaliteter hos House of Christine

Blandt vores udvalg finder du hovedbeklædning, som er lavet af 100 % bomuld. Du finder også produkter, som er i materialet Caretech® Supima Cotton. Det er også bomuld, men her er der tale om en af verdens fineste bomuldskvaliteter. Det er både blødere og mere slidstærkt, end almindelig bomuld er. Og så har det en glat og silkelignende overflade. Her får du virkelig noget for pengene. Du kan nyde det behagelige materiale mod din hud, samtidig med at du ikke behøver at bekymre dig om, at det hurtigt går i stykker eller bliver grimt.

Smukke farver, mønstre og faconer

Det er ikke kun på grund af det lækre materiale, at du bør udforske vores udvalg af hovedbeklædning i bomuld. For vi har også både turbaner og tørklæder i mange smukke farver.

Uanset om du er til sort, mauve eller en diskret blå, eller om du foretrækker farver som lilla, rød eller rosa, så finder du din farve hos os. Vi vil nemlig gerne kunne tilbyde hovedbeklædning til de kvinder, som ønsker det. Og derfor ønsker vi også at kunne tilbyde hovedbeklædning til mange typer af kvinder. Hvis du godt kunne tænke dig at sætte endnu mere kulør på tilværelsen, så kan du også kigge på vores hovedbeklædning med fine mønstre.

Samtidig finder du også hovedbeklædning i forskellige faconer. Vi har for eksempel bomuldstørklæder med en smart krølleeffekt på de lange bindebånd, som man nemt kan style. Vi har også soltørklæder, som sørger for at holde solen væk med blandt andet en blød skygge. Ønsker du en tætsiddende turban med ekstra stof på toppen for mere volumen, kan du også finde sådan nogle blandt vores udvalg.