Turban

Er du på udkig efter en turban med smukke detaljer og i skønne materialer? Hos House of Christine finder du et stort udvalg af smukke turbaner til kvinder med hårtab, som søger et håralternativ. Og det betyder meget for os, at du kan finde turbaner som både kan komplementere din stil og er komfortable at have på. Derfor er de naturlige Oeko-Tex og CE-certificerede kvaliteter, der bruges til vores turbaner, nøje udvalgt for at give dig en funktionel, komfortabel og ikke mindst tryg oplevelse under et hårtabsforløb.

Vores smukke turbaner er alle designet til at sikre en behagelig pasform, som giver dig en yndefuld silhuet. For hos os er kun det bedste godt nok. 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 217

Side
pr. side

Opnå volumen med en smuk turban?

Har du eksempelvis mistet håret som følge af sygdom, kan du med fordel skabe fylde på hovedet med en smuk turban til kvinder. En turban er nemlig et godt alternativ til tørklæder og parykker, da du med en turban også kan opnå et simpelt og smukt look, der fremhæver dit ansigts bedste træk. Vores turbaner er lavet af luksuriøse bambus- og bomuldskvaliteter, der både er slidstærke og bløde at føle på, og derfor perfekte kvaliteter til hovedbeklædning, der skal i kontakt med sensitiv hud og hovedbund. Du finder både vores turbaner i ens farver og ligeledes i flere farver og med print og mønstre. For med vores turbaner, tørklæder og andre hovedbeklædninger har du netop mulighed for at forme og fuldende din helt egen personlige stil. 

Søger du hjælp til dit turban-indkøb?

Hos House of Christine er vores fornemmeste opgave at give dig en god oplevelse og hjælpe dig. Vi brænder for at gøre en forskel, så du kan føle dig tryg og komfortabel med din turban. Vi er et lille, men venligt, team der sidder klar til at hjælpe dig, både på e-mail og telefon. Ingen spørgsmål er for store eller for små til at blive stillet, for det vigtigste for os er, at du får den allerbedste oplevelse, og føler dig både hørt og i trygge hænder, når du kontakter os. Når du handler på vores hjemmeside, leverer vi din ordre inden for 1-2 hverdage. Vi sørger ligeledes for gratis fragt ved køb over 599 DKK, og du har naturligvis gratis returnering. 

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig på at læse mere om teknologien bag vores turbaner til kvinder med hårtab eller nogle af vores certificeringer, kan du læse om det på vores blog. Her deler vi ud af gode råd og erfaringer, og du kan også læse vores skønne ambassadørers historier og erfaringer med hårtab i vores testimonials. Sidst, men ikke mindst, kan du også besøge vores Facebook eller Instagram, hvor vi også gerne vil høre, hvilken turban der er din favorit.