Turban

Turbanen var oprindeligt en nærorientalsk og indisk hovedbeklædning. I den indiske religion sikhisme skal mændene altid bære en turban for at dække deres hår, der aldrig klippes. I dag har turbanen også gjort sit indtog i den vestlige verden, og den bæres blandt andet af kvinder, der lider af hårtab og for eksempel ønsker at skabe volumen og fylde.

Med en turban opnår du perfekt og øjeblikkelig volumen. Blandt andet kræftramte kvinder, som har mistet håret på grund af kemobehandling eller stråleterapi har stor glæde af at kunne skabe fylde på hovedet. Vores turbaner fås i et væld af fine farver, materialer og styles, så du kan finde noget, der passer lige præcis til din personlige stil.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 154

Side
pr. side

Har du nogle spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til enkelte produkter, til vores brands eller noget tredje. Hvis du er interesseret i at lære mere om teknologien bag vores hovedbeklædning eller nogle af vores certificeringer, kan du læse en masse om det på vores blog. Vi deler ud af gode råd og erfaringer, og vores seje ambassadører fortæller deres historier i vores testimonials, som du også finder her på siden.