Tørklæde til håret

Hos House of Christine finder du et stort udvalg af smukke og feminine tørklæder til kvinder med hårtab, som søger et komfortabelt håralternativ. Vores hovedtørklæder fås i en lang række forskellige styles, materialer og farver, for det betyder meget for os, at du finder et tørklæde, som både passer til din stil og er behageligt for dig at have på. Udover tørklæder finder du også et stort udvalg af smukke turbaner, huer, bindebånd og anden hovedbeklædning i vores store sortiment.

Du er derfor meget velkommen til at gå på opdagelse i vores mange, skønne produkter, og lade dig inspirere til din hovedbeklædning.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 9

Side
pr. side

Tørklæder af behagelige og åndbare materialer

Når det kommer til hovedbeklædning, er komfort og pasform særdeles vigtig. Derfor er det en prioritet for os at vores tørklæder hverken kradser eller har synlige generende sømme. Vores hovedtørklæder fra Christine Headwear er derfor lavet af luksuriøse og bløde materialer som bomuld og bambus-viskose, der både er slidstærke, åndbare og føles rare mod huden. Christine Headwear tørklæderne fra er ligeledes CE-certificerede og derfor beregnet til at blive brugt af kvinder, der gerne vil beskytte huden mod varme, sol og kulde samt til at lindre ubehag, som kan være forbundet med hårtab på grund af kemoterapi eller andre hårtabs relaterede sygdomme. Vores tørklæder er alle designet til at sikre en behagelig pasform, for dig, som bærer dem. Hos os er det nemlig kun det bedste, der er godt nok.

Et tørklæde til hovedet kan styles på mange forskellige måder

Tørklæder kan være en fin og effektiv løsning, hvis du oplever at tabe dit hår delvist. Vores tørklæder til håret findes i mange forskellige modeller, farver og designs og kan styles på et væld af måder. Mange af vores tørklæder har lange bindebånd, som er nemme at forme og sætte, og dermed også gode til at skabe lidt ekstra fylde omkring hovedet. Du kan eksempelvis lade bindebåndene hænge ned langs nakken, du kan sno bindebåndene op omkring hovedet eller binde en elegant knude på den ene side for at skabe lidt ekstra volume. Leder du efter et alternativ til et tørklæde kan vores flotte pandebånd, som eksempelvis Chitta Headband, være en smuk og smart løsning. Grundet det bløde Caretech® Bamboo materiale er Chitta Headband nemlig dejlig blødt og behageligt, hvilket er essentielt til sensitiv hud og hovedbund. Vi håber, at du kan finde inspiration i vores tørklæder til håret og gøre dit look til dit helt eget - uanset om du søger et feminint håralternativ eller ønsker en smuk fashion løsning.

Søger du hjælp til tørklæder?

Hos House of Christine er det vores fornemmeste opgave at give dig en god oplevelse og ikke mindst hjælpe og vejlede dig i vores forskellige hovedbeklædninger. For os er det nemlig vigtigt, at du kan føle dig tryg og komfortabel med dit tørklæde. Derfor findes der hos os ingen forkerte spørgsmål, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte vores lille, men venlige team på enten e-mail eller telefon. Vi ønsker, at du får en god oplevelse og føler dig hørt, og ikke mindst i trygge hænder, når du kontakter os. Når du handler på vores hjemmeside, sørger vi for at levere din ordre inden for 1-2 hverdage. Vi sørger ligeledes for gratis fragt ved køb over 599 DKK, og du har naturligvis gratis returnering.