Pandebånd

Er du på udkig efter et nyt pandebånd, der passer til din personlige stil? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du vores store udvalg af lækre pandebånd. Vores sortiment byder på masser af bånd i forskellige farver og med varierende mønstre. Med det store udvalg er vi sikre på, at du kan finde en model, der passer lige nøjagtigt til dig.

Alle vores pandebånd er fremstillet af bløde og åndbare materialer. De er nemlig designet til hverdagsbrug og til at blive båret i mange timer ad gangen. Hvis er vild med vores pandebånd, vil du garanteret også kunne lide vores udvalg af turbaner, tørklæder og fine bindebånd. Gå på udkig i sortimentet nedenfor og find lige det pandebånd, der passer til dig.

 

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 34

Side
pr. side

Sådan kontakter du os

Har du nogle spørgsmål til vores produkter, materialer eller generel information om hårtab? Så er du mere end velkommen til at kontakte vores dygtige medarbejdere. Du kan enten skrive en mail til os på [email protected] eller ringe til vores kundeservice på +45 33 60 79 50. Vi er for at hjælpe og sætter en dyd i at yde dig en god kundeservice.
Når du handler hos House of Christine får du altid fri fragt ved køb for mere end 599kr. Og hvis dit køb af den ene eller anden grund ikke sidder lige i skabet, når du prøver det på derhjemme, kan du være helt rolig. Vi har naturligvis gratis retur, hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb eller ønske at bytte det ud med noget andet.

Vi er for at hjælpe dig og for at give dig en lettere hverdag, hvor dit hårtab ikke tynger dig ned.