Nathue

Her på siden finder du hele vores udvalg af hovedbeklædning til natten. Udvalget byder på skønne nathuer i behagelige materialer, som holder dit hoved varmt natten lang. Nathuer er oplagte til dig, der lider af uønsket hårtab. Hårtab kan ske af mange årsager. For nogle kvinder sker det i forbindelse med overgangsalderen, mens det for andre kan forekomme i forbindelse med strålebehandling og kemoforløb.

En nathue kan også anvendes af dig, der ønsker at beskytte dit hår om natten og ikke kan lide at sove med det løst. Når du sover med en nathue, beskytter du dit hår fra slid på grund af hovedpuden. Desuden undgår du irriterende ’knæk’ i håret fra at sove med elastik, hvis du er vant til at sætte det op om natten.

Vi ønsker dig en god og behagelig nats søvn og er sikre på, at vores behagelige nathuer kan hjælpe dig godt på vej. Se udvalget nedenfor og vælg præcis den nathue, der passer til dig.

Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side

Behagelige materialer

Der er intet, der kan forstyrre nattesøvnen som ubehag. Det kan enten være irriterende lyde, en lidt for kort dyne eller generende materialer, der kradser på huden. Det ved vi hos House of Christine, og derfor er vores nathuer naturligvis lavet af behagelige materialer. Materialerne er åndbare og bløde, så du kan holde varmen og sove roligt og godt.
Vores nathuer er fremstillet af enten Caretech® Bamboo eller Caretech® Milk. Begge materialerne er velegnede til dig, der lider af hårtab og/eller har en sensitiv hovedbund.