Bindebånd

Hvis du ofte bruger turban, men godt kunne tænke dig at shine den lidt op, er du landet det helt rigtige sted. Her på siden kan du nemlig se vores udvalg af bindebånd. Det er ikke sikkert, at du før har tænkt over at købe sådan et. Men faktisk kan det gøre rigtig meget for din turbans udseende, og de kan være med til at skabe fylde til din turban.

Så se vores udvalg af bindebånd herunder og læs eventuelt mere om de forskellige slags. Uanset om du er til den ene eller den anden stil, finder du formentlig et bindebånd, som du vil blive vild med.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 13

Side
pr. side

Dekorative bindebånd til kvinder

Uanset om du er til simple farver eller flotte mønstre, har vi et bindebånd for dig. Vores udvalg af dekorative bindebånd byder blandt andet på nogle med masser af farver og flotte print. Du kan for eksempel vælge et med blomster på, som er fyldt af flotte, sommerlige farver som gul, orange, pink og lilla.
Men vi har også masser af andre flotte print. Og hvis du egentlig godt kan lide mønstre, men du er mere til de afdæmpede farver, så finder du heldigvis også et bindebånd, der opfylder lige netop de ønsker.

Ensfarvede bindebånd til kvinder

Det kan også være, at du er på udkig efter et bindebånd uden mønstre. Så finder du selvfølgelig også det hos House of Christine. Hvis du godt kan lide lidt knald på farven, kan du vælge et, der er rødt eller lilla. Men er du til det helt afdæmpede, finder du også forskellige ensfarvede i farver som sort, blå, beige og grå.
Så uanset hvilken stil du foretrækker, er der højst sandsynligt også et bindebånd, der vil passe perfekt ind i din garderobe og i samspil med din turban.

Funktionelle bindebånd

Vores bindebånd er både lange og brede. Det betyder, at du kan bruge dem på flere måder, da der er masser af stof til formålet. Du kan bruge de forskellige slags til at skabe ekstra fylde, men du kan også sagtens bruge dem på forskellige dekorative måder. Vær kreativ med dit bindebånd, og skab den ekstra detalje, der giver dig et helt særligt, smukt udtryk.