Bindebånd & Pandebånd

Her på siden kan du se vores udvalg af smukke pandebånd og bindebånd til din hovedbeklædning. De kan skabe ekstra fylde til din turban, og du kan tilpasse dem efter din personlige stil.

Gå på opdagelse her på siden og find lige præcis det bindebånd eller pandebånd, som falder i din smag.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 17

Side
pr. side

Alt fra dekorative til ensfarvede bindebånd og pandebånd

Hos House of Christine har vi alt fra dekorative til ensfarvede bindebånd og pandebånd. Vores udvalg byder blandt andet på masser af farver og flotte print. Du kan for eksempel vælge et bindebånd som er fyldt med flotte, sommerlige farver som gul, orange, pink og lilla, eller du kan vælge et af vores smukke pandebånd med mønster. Er du til et mere afdæmpet udtryk, kan du vælge et af vores ensfarvede pandebånd eller bindebånd i for eksempel sort, blå, beige eller grå. Uanset hvilken stil du foretrækker, har vi hos House of Christine højst sandsynligt en hovedbeklædning, der passer godt til din stil og som vil gå godt sammen med din favorit turban.

Skab ekstra volumen med et bindebånd

Et bindebånd kan gøre rigtig meget for din turbans udseende og skabe lidt ekstra fylde. Du kan bruge vores bindebånd på flere forskellige dekorative måder, da der både er lange og brede bånd, som du kan sætte, præcis som du ønsker. Det giver dig rig mulighed for at være kreativ med dit bindebånd, og skabe ekstra detaljer, der giver et helt særligt, smukt udtryk. Vi håber, du kan finde inspiration her på siden og gøre dit look til dit helt eget – uanset om du ønsker at shine din turban lidt op eller går efter at skabe ekstra fylde til din hovedbeklædning.

Pandebånd til håret og parykken

Et pandebånd kan være en fin og effektiv løsning, hvis du oplever at tabe dit hår delvist eller ønsker fylde til din turban. Vores flotte Chitta Headband er en smuk og smart løsning, som kan bruges som tilbehør til eget hår, en paryk eller alene som en let turban på de varme sommerdage. Chitta pandebånd er lavet af det luksuriøse Caretech® Bamboo materiale, der både er slidstærkt, åndbart og føles blødt mod huden. Ønsker du derimod ekstra fylde til din turban, er vores Scarlett Headband perfekt. Du kan nemt påføre pandebåndet, da det er pre-stylet og derved ikke kræver nogen særlig styling. Du kan også kombinere Scarlett pandebånd med Amber og Sapphire eller en af vores mange andre hovedbeklædninger.

Lad dig inspirere af vores bindebånd og pandebånd

Er du nysgerrig, eller vil du gerne vide mere om vores hovedbeklædninger til kvinder med hårtab, kan du læse vores skønne ambassadørers historier og erfaringer med hårtab i vores testimonials. Du er også meget velkommen til at besøge vores Facebook eller Instagram, hvor du kan lade dig inspirere af vores forskellige hovedbeklædninger. På vores YouTube-kanal kan du finde yderligere inspiration samt styling-guides. Har du spørgsmål til vores bindebånd eller pandebånd, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig både på telefon og e-mail.