Hovedbeklædning

Hos House of Christine har vi mange års erfaring inden for vores felt og er repræsenteret i 46 lande, så vi forstår, hvad hårtab kan gøre ved en persons selvværd. Vores mål er at hjælpe kvinder til at føle sig som selv igen ved at tilbyde hovedbeklædning i høj kvalitet til enhver lejlighed og behov.

Mange af vores hovedbeklædninger er tiltænkt kvinder, der lider af hårtab af forskellige årsager. Det kan være hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet eller overgangsalder, eller hårtabet kan være forårsaget i forbindelse med et behandlingsforløb for kræft.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 252

Side
pr. side

Tilskud i Danmark

Hvis du er på udkig efter hovedbeklædning efter et hårtab i forbindelse med en kræftsygdom, kan vi anbefale dig at læse mere om tilskud til køb af headwear under behandlingsforløb. Du kan nemlig søge tilskud til din hovedbeklædning på det sygehus, du er behandling hos, hvis du modtager enten kemobehandling eller stråleterapi.

Beskyt dig mod solen

Når du lider af hårtab, er det vigtigt, at du beskytter dit hoved ekstra godt mod solens stråler. Derfor har vi også et stort udvalg af hovedbeklædning til solbeskyttelse. Nogle er vores fine tørklæder er designet med en praktisk solskygge af samme årsag. Husk altid Kræftens Bekæmpelses tre s’er, når du går ud i solen: skygge, solhat og solcreme.

Kontakt os

Hvis du gerne vil vide mere om vores produkter, brands eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden, og vi kan kontaktes både telefonisk og via mail. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig, og vi bestræber os altid på at svare dig så hurtigt som muligt.

Det siger andre

I vores testimonials kan du læse historier fra nogle af vores seje ambassadører. Vi har ambassadører fra både Danmark og udlandet, og vi er stolte over at kunne dele deres inspirerende historier.