Hovedbeklædning

Hos House of Christine har vi mange års erfaring inden for vores felt og er repræsenteret i 46 lande, så vi forstår, hvad hårtab kan gøre ved en persons selvværd. Mange af vores produkter er tiltænkt kvinder, der lider af hårtab af forskellige årsager så som hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet eller overgangsalder, alopecia eller som et resultat af et behandlingsforløb for kræft.

Vores mål er at hjælpe kvinder til at føle sig som selv igen ved at tilbyde beklædning til hovedet i høj kvalitet til enhver lejlighed og ethvert behov. 

Hos House of Christine tror vi på, at alle kvinder fortjener at føle sig smukke og selvsikre, uanset om de er påvirket af hårtab eller ej. Derfor tilbyder vi også en bred vifte af beklædning til kvinder, der ønsker at tilføje et stilfuldt og moderne twist til deres outfit.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 319

Side
pr. side

Bredt udvalg af beklædning til håret

Vi har et bredt udvalg af flotte farver, designs og materialer i vores turban-kategori, så du kan finde lige det, du mangler. Vi er stolte af at tilbyde mærker som Christine Headwear, Boho Spirit Headwear og Viva Headwear, som alle har et varieret og differentieret udvalg. Vi ved, at du som er en del af Friends of Christine er unik, og derfor er det vigtigt for os at have noget, der passer lige til dig.

Hvis du leder efter et feminint alternativ til håret, så vil vores tørklæde til håret være et perfekt valg. De er ikke kun praktiske, men også smukke og trendy. Hvis du ønsker at eksperimentere med forskellige kombinationer, vil vores kategori med bindebånd & pandebånd være ideel for dig! Her kan du blande og matche for at skabe dit eget unikke look. Vi har så mange muligheder, så du kan være sikker på at finde noget, der vil gøre, at du føler dig både tilpas og stilet.

Læs mere om vores Mix & Match kategori, så du kan få endnu mere inspiration til din stil. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde det helt rette match til dit behov.