Viva Headwear

Viva Headwear

Her på siden finder du hele vores udvalg af hovedklædning fra Viva Headwear. Viva Headwear er huer, hatte, turbaner og meget mere, som er særligt udviklet til kvinder, der lider af hårtab. I kollektionen finder du en lang række forskellige styles og designs, og hvis man skal sige én ting om Viva Headwear er det, at de skaber hovedbeklædning med stil.

Vi er vilde med udvalget fra kollektionen, og vi er sikre på, at du også vil finde noget, der falder i din smag. Foruden Viva Headwear forhandler vi skønne brands som Christine Headwear, Boho Spirit Headwear og Petite Peanut Headwear. Gå på opdagelse i det store udvalg og forelsk dig i de mange styles. Vi vil gerne på forhånd advare om, at det nok bliver svært at vælge.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 37

Faldende orden
Side
pr. side

Smuk hovedbeklædning til kvinder, der lider af hårtab

Hos House of Christine er vi eksperter i hovedbeklædning til dig, der lider af hårtab. Vi ved, at det for nogen kan være en stor udfordring at miste sit hår, uanset om du har mistet det hele eller pludselig er blevet mere tyndhåret. Din selvtillid er vigtig for din udstråling, glæde og livsværdi, og selvom det måske lyder banalt, kan det betyde alverden for dit selvbillede pludselig at miste håret.

Vi er her for at hjælpe dig med at bevare din selvtillid og føle dig smuk selv uden hår på hovedet. Viva Headwears kollektion rummer blandt andet behagelige og farverige turbaner, som du kan matche med dine outfits for at skabe en ny personlig stil. Hovedbeklædningen fra Viva Headwear er designet til hverdagsbrug, fest og aktivitet, og deres produkter fås derfor i mange forskellige styles. Så kan du føle dig som dig selv på jobbet, på løbeturen og ved enhver festlig lejlighed.

Hvis du har lyst til at høre andre kvinders erfaringer med hårtab og genfinde sin stil og selvtillid, anbefaler vi dig varmt at læse nogle af de mange testimonials, som vores inspirerende ambassadører har skrevet om deres egene oplevelser.  

Vi er her for at hjælpe

Måske var du ikke klar over det, men faktisk kan du få tilskud til at købe headwear, hvis du lider af hårtab som følge af et medicinsk forløb med kemoterapi eller strålebehandling. Du kan læse mere om, hvem der kan søge, og hvordan du i så fald bærer dig ad i vores blog om hårtab.

Du kan desuden få tips til styling, læse om certificeringer og solbeskyttelse eller se vores guide til valg af hovedbeklædning i vores blog. Måske har du brug for inspiration til styling af din nye hovedbeklædning? I vores Viva Headwear Lookbook kan du se, hvordan vores dygtige stylister har sammensat produkterne med forskellige make-up-looks, smykker og tøjsæt.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, brands eller noget helt tredje, skal du endelig spørge løs. Du kan kontakte os på telefonen eller over mail, og du finder alle vores kontaktoplysninger helt nederst på siden her. Vi ser frem til at høre dig og gør, hvad vi kan for at besvare din henvendelse hurtigst muligt.