Male Headwear

Mange danske mænd oplever hårtab med alderen. For nogle begynder det allerede omkring 20-årsalderen, mens det for andre først begynder i 50’erne. Hårtab kan føre til mange negative følelser, men det behøver ikke at være sådan. Vi bestemmer ikke selv over vores hårtab – men vi bestemmer, hvad vi gør ved det.

Vores sortiment byder både på lune huer til årets kolde måneder og til lette hatte, der beskytter dig mod sommerens sol.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 10

Side
pr. side

Til hverdag og til sport

Hvis du elsker at bruge tiden udendørs året rundt, er en af vores letvægtshuer til hverdag og sport garanteret noget for dig. Vi kan både tilbyde blandt andet Explore-huen og vores Venture-hue. Explore-huen er fremstillet af 80% Coolmax, som er en polyestertype, der er særligt god til at transportere sved væk fra huden. En særlig kvalitet ved Explore-huen er desuden dens behagelige fór af blødt bambusviskose, som gør den velegnet til dig, der har en sart hovedbund. Huen er også velegnet til mænd med lidt eller intet hår på hovedet.

Venture-huen fås i to forskellige farver og er fremstillet af 95% bambusviskose. Det er et særligt blødt og enormt behageligt materiale, som er varmeregulerende, fugtabsorberende og ikke mindst åndbart. Materialet egner sig særligt godt til udendørsaktiviteter, der kræver sved på panden. Derfor er vores Venture-hue ideel til en løbetur.

Af andre hverdagshatte finder du desuden vores B.B. Bennet-kasket, som giver dig behagelig skygge for solen.