Christine Headwear

Christine Headwear

Her på siden finder du vores store udvalg af hovedbeklædning fra Christine Headwear. Christine Headwear har til mission at give kvinder et reelt og bredt valg, når det kommer til deres valg af hovedbeklædning.

Mange kvinder vælger at gå med turban, tørklæde og hårbånd på grund af hårtab for at skærme hovedet mod solstråler og kulde eller for at holde en paryk godt på plads. Men hovedbeklædningen fra Christine Headwear er i dén grad for alle. Så uanset din hårpragt, tror vi, at du vil kunne finde noget i udvalget her, der passer til din stil.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 197

Faldende orden
Side
pr. side

Solhatte, turbaner, tørklæder og meget mere

Det er ikke småting, Christine Headwear har begivet sig ud i med deres kollektion. Hvad enten du er på udkig efter en solhat, et tørklæde, eller måske en behagelig top, så finder du det lige her. Kollektionen rummer en lang række lækre produkter i behagelige materialer, som lader huden ånde og føles rar mod huden.

Og fordi hovedbeklædningen er særligt tiltænkt kvinder, der lider af hårtab, er pasformen helt i top. Både turbaner og hårbånd sidder tæt til hovedet, så de ikke ryger nogen steder, selv hvis du er på gåtur i en smule blæst. Udvalget byder desuden på svømmehætter, som kan bruges både på stranden og i svømmehallen.

Hvis du er vild med udvalget Christine Headwear, kan vi også anbefale dig at tage et kig på nogle af vores andre brands. Se for eksempel kollektionerne fra VIVA Headwear, Boho Spirit og Petite Peanut og lad dig inspirere.

Der kan være mange årsager til hårtab

Nogle kvinder oplever hårtab i forbindelse med hormonelle forandringer. Det kan for eksempel skyldes stress, graviditet eller overgangsalder, når håret pludselig begynder at tynde ud. Og for andre skyldes hårtabet strålebehandling eller kemoterapi. Hvis det sidstnævnte er tilfældet for dig, kan du søge tilskud til din hovedbeklædning. Det er lidt forskelligt, hvordan tilskuddet fungerer fra kommune til kommune, men hvis det er relevant for dig, har vi skrevet de generelle retningslinjer ned for tilskud til køb af headwear under behandlingsforløb.

Du er velkommen til at kontakte os

Hvis du er interesseret i at vide mere om vores produkter, materialer, brands eller noget helt fjerde, så tøv ikke med at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden her. Vores kundeservice kan både kontaktes over telefon og på e-mail, hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at dele ud af deres ekspertise.

Er du interesseret i at høre andre kvinders erfaringer med hårtab? I vores testimonials kan du læse andre historier fra andre kvinder, som lider af hårtab og har anvendt vores produkter. Vi har masser af dygtige og seje ambassadører både herhjemme og i udlandet, som deler ud af deres fortællinger. På vores blog kan du læse mere om vores produkter og få guides til både køb og styling. Her kan du blandt blive klogere på de certificeringer, vores produkter har, og på noget af teknologien bag vores headwear.