Christine Headwear

Christine Headwear

Her på siden finder du vores store udvalg af hovedbeklædning fra Christine Headwear.

Christine Headwear er et feminint headwear brand med hovedbeklædning i dansk-designet særklasse. Kollektionerne byder på komfortable hovedbeklædninger, med smukke detaljer, i unikke metervarer og moderne designs.

Mange kvinder vælger at gå med turban, tørklæde og hårbånd på grund af hårtab for at skærme hovedet mod solstråler og kulde eller for at holde en paryk godt på plads. Men hovedbeklædningen fra Christine Headwear er i dén grad for alle. Så uanset din hårpragt, tror vi, at du vil kunne finde noget i udvalget her, der passer til din stil.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 198

Side
pr. side

Suveræn kvalitet med Christine Headwear

Vores motto på House of Christine er kun det bedste er godt nok og derfor er størstedelen af Christine Headwears produktsortiment fremstillet af bambus-viskose som har helt fantastiske egenskaber. Læs mere om bambus her.

Du er velkommen til at kontakte os

Hvis du er interesseret i at vide mere om vores produkter, materialer, brands eller noget helt fjerde, så tøv ikke med at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden her. Vores kundeservice kan både kontaktes over telefon og på e-mail, hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar til at dele ud af deres ekspertise.

Er du interesseret i at høre andre kvinders erfaringer med hårtab? I vores testimonials kan du læse andre historier fra andre kvinder, som lider af hårtab og har anvendt vores produkter. Vi har masser af dygtige og seje ambassadører både herhjemme og i udlandet, som deler ud af deres fortællinger. På vores blog kan du læse mere om vores produkter og få guides til både køb og styling. Her kan du blandt blive klogere på de certificeringer, vores produkter har, og på noget af teknologien bag vores headwear.