Boho Spirit Headwear

Boho Spirit Headwear

Hvis du er på udkig efter hovedbeklædning i flotte farver og lækre design, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden kan du nemlig se vores store udvalg af smukke turbaner og tørklæder fra brandet Boho Spirit.

Så hvis der er noget boheme gemt i dig, eller hvis du bare er helt vild med flot hovedbeklædning, bør du tjekke udvalget ud herunder. Vores brede udvalg betyder, at du også nok skal finde den helt rette hovedbeklædning for dig.

Læs mere Læs mindre
Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 38

Faldende orden
Side
pr. side

Hovedbeklædning for alle

Hvis du lider af hårtab, og du ikke føler dig helt tilpas, kan hovedbeklædning være et godt alternativ. Men hovedbeklædning er bestemt ikke kun til, hvis man har mistet noget af eller alt sit hår på hovedet. Vores turbaner og tørklæder fra Boho Spirit kan nemlig pifte ethvert outfit op. Og derfor er vores Boho Spirit Headwear også for alle.

De er for dig, som lider af hårtab og gerne vil undgå sol og kulde på hovedbunden. De er til dig, som går med paryk, men de er også til dig, som bare gerne vil pynte dit hoved med en flot hovedbeklædning.

Turbaner og tørklæder i alskens farver

Hvis du har udforsket udvalget af Boho Spirit Headwear, har du nok hurtigt set, at du finder mange flotte farver her. Du kan for eksempel få turbaner i flotte mønstre, som kombinerer flere farver på bedste vis. Til de varme sommerdage kunne du gå med en turban med blomster i flere farver.

Du kan også finde masser af ensfarvede turbaner og halstørklæder. Og uanset om du er til lilla, pink, blå eller rød, så finder du hovedbeklædning her på siden, som kan matche det outfit, som du har på.

Selvom du finder et stort udvalg af farverig hovedbeklædning fra Boho Spirit, kan du også sagtens finde turbaner og tørklæder i mere diskrete farver. Og det gælder, uanset om du er til mønstre, eller om du foretrækker ensfarvet hovedbeklædning. Du kan nemlig vælge mønstre i diskrete farver som sort, grå og hvid. Men du kan for eksempel også vælge en turban eller et tørklæde, som kun har én farve – det kunne være brun, beige, sort eller grå.

Hvis du foretrækker at have noget at skifte imellem, kan du altså også sagtens vælge flere forskellige slags hovedbeklædning fra Boho Spirit. Vælg eventuelt farverige turbaner til om sommeren og ensfarvet hovedbeklædning til de koldere dage.

Er der andet, vi kan hjælpe med?

Selvom Boho Spirit virkelig har lidt af hvert, tilbyder vi hos House of Christine også hovedbeklædning fra masser af andre brands. Se for eksempel vores brede udvalg af hovedbeklædning til kvinder fra Viva Headwear eller Christine Headwear. Vi tilbyder også hovedbeklædning som huer, pandebånd og turbaner til børn med brandet Petite Peanut Headwear.

Hvis du har nogen spørgsmål, så skal du være med end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 33 60 79 50, eller du kan sende os en mail til [email protected]. Så står vi klar til at hjælpe dig med dine eventuelle spørgsmål til vores produkter.