Shop

Hårtab kan være resultatet af en lidelse, hormonelle forandringer eller det kan være forårsaget af kritisk sygdom og den efterfølgende behandling. Meget af vores identitet ligger i vores hår. Så når kvinder, der lider af alvorlig sygdom, mister håret på grund af behandlingen, kæmper de ikke kun for at overleve, men også for at opretholde en følelse af normalitet, kvindelighed og værdighed - det vil vi hos House of Christine gerne være med til sikre.

Det er vigtigt for os, at kvinder finder inspiration i vores produkter, og at de føler sig trygge, fashionable og selvsikre, når de har et af vores produkter på. Det moderne design fokuserer på alsidighed, trends og pasform og alle styles hos House of Christine er skræddersyede til at give volumen og fylde til et hoved uden hår, samt sikre en perfekt og behagelig pasform og en yndefuld silhuet.

Lidt eller intet hår blotlægger hovedbunden, hvilket gør den sårbar over for vejrforhold og skadelig stråling fra solen. Med nye kollektioner to gange årligt, forår/sommer og efterår/vinter, er vi i stand til at følge skiftende tendenser og give kvinder mulighed for at finde den perfekte hovedbeklædning, der passer til enhver garderobe hele året rundt.

House of Christines store sortiment af styles omfatter blandt andet tørklæder, hatte, turbaner, nathuer, hårbånd, strik og solprodukter.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-8 af 328

Side
pr. side

Tilskud i Danmark

Vidste du, at du kan få tilskud til indkøb af hovedbeklædning, hvis du har mistet dit hår på grund af kemo eller strålebehandling? Du søger tilskuddet på den afdeling, hvor du er i behandling. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere eller gerne vil have hjælp til at søge tilskuddet.