Tula Turban | Graphic Pearl

Christine Headwear
Tilbudspris 209,50  DKK Regulær pris 419,00  DKK
Onesize Ikke på lager
Varenummer:
1445-07211000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse

En moderigtig og elegant turban som er meget nem at påføre og style. Kun det bedste er godt nok.

Care & materials

Turbanen er fremstillet i vores elegant Caretech® Bambus-viskose. Vi er meget stolte af præcis dette materiale, fordi det er din garanti for at hovedbeklædningen er fremstillet efter CE og Standard 100 by Oeko-Tex certificeringer.

Tula Turban er en stilfuld model med en række dekorative detaljer og funktioner.

Turbanbasen er glat og uden lag, så den er nem at tage på. Et smart pandebånd er fastgjort til basen og tilføjer den helt rigtige volume omkring hovedet. Pandebåndet kan drejes lidt foran eller bruges fladt rundt om basen.

Turbanen har en smart hestehale-lignende detalje på bagsiden, der tilføjer yderligere volumen; en smart kombination af flere længder, der er snoet, så det får et smukt detaljeret look på bagsiden. Det korte bindebånd er ca. 10 cm og det andet en smule længere med ca. 14 cm.

Selvom Tula kommer med mange fantastiske funktioner, behøver du ikke gøre noget ved det - bare tag det på, og det vil se fantastisk ud. Du finder alle toner af brunt i gadebilledet i efteråret/vintermånederne, så selvfølgelig bringer vi dig også en smuk turbanversion i brun.

STYLINGTIP:
Vidste du, at Tula -turbanen kan styles med hestehale foran? Prøv at glatte hestehalen ud, så lagene er pænt placeret, og stik enderne ind under kanten af ​​turbanen. Det vil se fantastisk ud og meget fransk-chic.

- Turban med påsat pandebånd og hestehale -look
- Smukke dekorative detaljer
- Let at passe og style
- En hovedbeklædningsmodel med masser af volumen
- Fås i solide og printede farver
- Caretech® bambus kvalitet

Komposition
95% Viscose (Bamboo), 5% Spandex