TILSKUD TIL KØB AF HEADWEAR UNDER BEHANDLINGSFORLØB

Det er muligt at få tilskud til indkøb af headwear og paryk, hvis du midlertidigt har mistet håret efter kemoterapi eller strålebehandling.

Tilskuddet skal man søge om på det sygehus hvor man er i behandling og fremgangsmåden kan variere. Nogle sygehuse vælger at udbetale det fastsatte tilskudsbeløb til din NemKonto og andre udleverer en såkaldt rekvisition, som du skal aflevere i den butik eller onlineshop, hvor du ønsker at købe dit headwear.

Tilskudsbeløbet fastsættes og justeres hvert år af de Danske Regioner. Husk også at der er frit leverandørvalg i Danmark, så skulle der stå en specifik leverandør på din rekvisition, står det dig frit for at købe lige hvor du har lyst  - Dit tilskud følger dit valg og vi hjælper altid gerne.


Hos House of Christine er det muligt at handle med en rekvisition, du skal blot udfylde dokumentet med alle dine oplysninger og sende den til os vedhæftet en e-mail til [email protected].
Når vi har modtaget din rekvisition, sender vi dig en kode retur, som du skal indtaste i feltet ’Benyt Gavekort’ på webshoppen. Rekvisitionsbeløbet vil derefter blive fratrukket dit indkøb og varerne vil blive afsendt til dig.  

Har du spørgsmål til ovenstående eller er du i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere information på [email protected] eller tlf +45 97 41 04 15