Testimonials


Vi er glade for at få lov at dele disse udtalelser og historier fra nogle af de kvinder, der bruger vores produkter. Der er lige så mange historier derude, som der er kvinder, og disse er blot nogle få. Vi føler os meget heldige at få lov at høre disse historier, og hvordan House of Christine Headwear har hjulpet kvinder i alle aldre til at føle sig som sig selv efter, at de har mistet alt eller noget af deres hår.

Vi er stolte af at have så mange House of Christine ambassadører derude. Hvis du har lyst til at dele din historie med andre kvinder i din situation, så skriv til os på info@houseofchristine.dk

Claude LG, England

I maj 2019 blev jeg diagnosticeret med avanceret livmoderhalskræft og startede straks med kemoterapi. Jeg prøvede kølehætten under den første behandling, men hadede den. Jeg besøgte en parykbutik, men hadede det. Så jeg vidste, at jeg var nødt til at prøve hovedbeklædning. Jeg søgte og søgte, købte farverige tørklæder, og en muslimsk ven lærte mig at binde dem. Men det var meget varmt den sommer, og mit hoved føltes som en trykkoger.

Min svigerinde undersøgte markedet og fandt jeres 37.5 kollekten og sendte mig en af modellerne. Jeg var overhovedet ikke sikker på det i starten, men efter at have prøvet turbanen og mærket effekten, var jeg overbevist – det var virkelig en komfortabel løsning. Det var let at tage på, elegant, så jeg kunne bruge det på mit arbejde, SÅ behageligt, at jeg kunne glemme alt om det og gå en hel dag uden min hovedbund kløede eller var våd af sved. Jeg købte samme model i en anden farve, da jeg skulle have en anden kemorunde i efteråret 2020.

Pamela, Italien

For 3 år siden mistede jeg mit hår få måneder efter fødslen af min anden datter pga. Alopecia. Måske var det chokket over en voldsom fødsel, måske var det stresset over at have to små babyer derhjemme... Eller måske var det skæbnen.

Jeg var meget deprimeret i begyndelsen. At miste mit hår gav mig en stor usikkerhed. Jeg var desperat og søgte efter at finde en løsning på at dække mit hoved, og efter en del research opdagede jeg Christine Headwear og jeres fantastiske univers. Det gav mig en tryghed og glæden tilbage igen. Og det er ikke en overdrivelse!


Jeanette Grøn Nielsen, Danmark

Mit navn er Jeanette og for nyligt mistede jeg mit hår som følge af kemobehandling. Jeg har en af jeres Boho Spirit turbans og jeg elsker den. Den er så fantastisk med de lange bindebånd til at give fylde og skabe mange forskellige udtryk.

Jeg bruger altid jeres løftehue under mine turbaner, der giver en fantastisk fylde under min turban. Det er en virkelig god opfindelse! Jeg sørger for at bevæge mig hver dag, enten dyrker jeg yoga eller styrketræning i haven ellers tager jeg en tur på racercyklen.

Jeg bruger min sorte Yoga turban når jeg er ude at cykle, den passer perfekt under cykelhjelmen og så er den samtidig rigtig klædelig med dens fine syninger.

Gretchen Mueller, USA

Jeres flotte moderne tørklæder har været en stor trøst og det helt rigtige valg, da jeg mistede mit hår på grund af Alopecia! Jeg mener det, når jeg siger, at ingen af de andre mærker overhovedet kommer tæt på det komfortniveau, som jeres hatte har.

Tak fordi I laver så flotte produkter, af virkelig høj kvalitet, som får os uden hår til at se så smukke ud!


Rebecca, Spanien

Jeg elsker min hat. JEG ELSKER MIN HAT.
Jeg kan ikke bære parykker om sommeren - for varmt. Så jeg bærer mit tørklæde, men havde brug for et alternativ til stranden, for det er bare i en konstant cirkel af solcreme, sved og vask.

House of Christine redder dagen med en UPF50 hat til disse spanske somre. Denne hat er den bedste allrounder, jeg nogensinde har prøvet! Og der har været et par stykker.


Det er åndbart, behageligt, stilfuldt OG sikkert, da jeg ved, at vi bekymrer os om ting, der flyver af sted med vinden. Jeg har båret den på stranden og på terrasserne de fleste dage, og den har overlevet at blive på hovedet i dage med så blæsende vejr, at jeg måtte lægge min parasol fra mig.

Den er stilfuld, så jeg ser selvfølgelig sej ud som FUC..

Emma and Rianne Kasler, Holland

Min datter Emma har haft Alopecia Universalis, siden hun var 2 år gammel. Hun er nu otte år. Vi gik fra at købe i butikker til selv at lave dem. Nu fandt vi endelig jeres firma.

Tusind tak for den hurtige levering af det absolut bedste headwear, som min datter nogensinde har modtaget.

Udpakningen af pakken var lidt af en fest. Hvert enkelt headwear skulle inspiceres grundigt og vises til alle familiemedlemmer. Ekstra-turbanen var en vidunderlig overraskelse.

Jeg tror, at vi bestiller herfra igen.


Christina, Danmark

Sidst i september i år (2022) blev jeg diagnosticeret med lymfekræft og kom meget hurtigt i behandling.

Jeg havde, så snart jeg fik at vide, at mit hår ville falde af, indkøbt nogle fancy strikhuer i en herretøjsbutik - men jeg ville altså have nogle feminine hatte! En eftermiddag på sygehuset kom en sygeplejerske ind til mig på min stue, hun havde en seddel i hånden, og på sedlen stod; 'House of Christine'. Hun smilede fortalte, at hun selv er kunde og at udvalget af "tøsehatte" er enormt.

Sidst i oktober besluttede jeg mig for at barbere mit lange - og nu noget tynde - hår af.. og få bestilt nogle fine turbans.. og det har jeg ikke fortrudt, fordi House of Christine har den mest fantastiske kundeservice og et gigantisk udvalg af de smukkeste turbans og pandebånd. Der er bare et problem med at handle hos jer; jeg vil jo have alt i jeres shop!

Selv når mit hår på et tidspunkt vokser ud igen, så vil jeg fortsætte med at gå med mine turbans fra jer, for det vil simpelthen være synd at lade være.

Issy, England

Jeg blev første gang diagnosticeret med alopeci som 23-årig, jeg er 40 år ung nu.
Jeg kæmpede meget i min ungdom, fordi jeg ikke kendte andre med hårtab, og jeg voksede op med at tro, at hår var et krav for at være kvinde i denne verden. Jeg tog så fejl!

Det var først, da jeg købte min første House of Christine-turban, at jeg tænkte, at jeg kunne omfavne mit hoved og dekorere det, som jeg havde lyst, uden behov for hår.

Jeg håber, at hvis du er på denne rejse af en eller anden grund, eller hvis du bare nyder at dekorere din hjernekasse, kan jeg hjælpe med at vise dig mine yndlingsstile, og hvordan du får dem til at fungere for dig i enhver given situation.


Janina, USA

Når venner giver de bedste gaver…

Jeg havde beundret soft lift huen, som min veninde Gaby havde købt hos @houseofchristine_headwear. Den er meget lettere og mindre end konventionelle løftehuer, og er beregnet til at forme en mere naturlig hovedform for dem, der ligesom min veninde og jeg, slet ikke har noget hår.

SerI, hårløse hoveder ser ikke altid perfekte ud under nogle lette, løse kasketter/turbans, og mange gange virker de ret flade foroven og bagpå.

Denne Soft Life hue løser det problem ganske fint, som du kan se på billedet. Jeg er især vild med, at den er ekstremt let og komfortabel og har en strækbar lycra med et glat elastikbånd, der ikke ruller sammen. I stedet tilføjer den en sikker, men betydelig forandring under min turban. Da den tilmed er superlet og luftig, får den ikke mit hoved til at svede for meget.

Kære søde Gaby, jeg elsker denne hue SÅ MEGET, tusinde tak for min gave!

Lea Bonini, Italien

Mit navn er Lea. For år siden blev jeg udsat for forskellig vold fra min ekspartner, jeg gik ind og ud af hospitalet, men rædselsslagen. Jeg kunne ikke forlade ham. Den sidste vold involverede et kraniebrud med 15 sting og læsioner i spiserøret. Jeg havde også brug for genoptræning og en logopæd for at kunne tale igen. Fra den dag af begyndte jeg at bruge parykker, som jeg dog levede med - på en betinget måde, ikke mine.

Indtil jeg en dag besluttede at barbere mit hår og lærte House of Christines verden at kende. Iført turban udlevede jeg min kvindelighed på en mere min egen måde. Det gav mig også en måde at altid udtrykke mig på en anden måde.

Alle kvinder, der bærer turban, har deres egen historie, nogle for kræft, nogle for alopeci og nogle - som mig - af andre årsager. Men vi er alle specielle, og vi skal skinne som stjerner i denne til tider grå verden.


Rebecca Strobel, USA

Ingen elsker at være en kvinde eller mand med hår-udfordringer. Det var ikke det jeg ønskede mig til min fødselsdag. Men alligevel kom det. Min tvillingebror mistede alt sit hår flere gange fra han var 9 år gammel til han var sidst i 20-erne. Den sidste gang han mistede det, kom det ikke igen….

Jeg tror folk forventer at det er nemmere for mænd at være skaldet, men det var ikke nemt for ham og nu, efter så mange år hvor han med stolthed har været en flot og skaldet mand, kan han stadig blive usikker og føle sig ”anderledes ”.

Susanne Svendsen, Danmark

Her ser I billede af mig med min yndlingshat fra House of Christine. Da jeg købte den grønne turban fra Boho Spirit, kaldte jeg den for fest hatte, fordi den er så farverig. Jeg må tit have en fest, da jeg bruger den hele tiden. Den gør mig så glad og jeg får tit af vide er den er så flot til mig.

Den grå Lotus Turban fra Christine Headwear er så dejlig og blød at have på, og så er det så pænt med lidt fylde på den ene side.


Nina Grunow, Danmark

Da jeg mistede mit hår grundet kemobehandling for brystkræft, havde jeg brug for at finde nye udtryk til mit udseende.
Siden jeg er i stand til at arbejde fuldtid og dyrke sport, som normalt ved siden af kemobehandlingen har jeg flere forskellige udtryk – på arbejde bruger jeg gerne min paryk, men for mere afslappede private situationer og når jeg dyrker sport vælger jeg hovedbeklædning fra House of Christine.
I og med jeg dyrker sport, hvor man bruger hjelm (cykling og ridning) og masker (fægtning) er Yoga turbanen især min favorit model pga. dens tætte konstruktion og fordi den er let, åndbar, og lavet i komfortable materialer – men mest vigtigt, så beskytter den hovedet hvor ens hår normalt vil have været en beskyttelse så masker og hjelme ikke irriterer og gør ondt.
Selv til EM i fægtning med en masse kampe i træk, sad turbanen som den skulle og rørte sig ikke ud at stedet selv når jeg tog masken af.

Når jeg føler for at se ekstra godt ud, ved siden af mine sportsaktiviteter, elsker jeg min Boho turban som giver mig så mange forskellige styling muligheder.

Jouline, Sverige

Jeg blev diagnosticeret med alopecia for 11 år siden, da jeg var 25 år gammel. Jeg troede, at mit liv ville blive ødelagt, at jeg ikke ville komme til at opleve kærlighed eller min egen familie.

Jeg mistede min identitet fuldstændigt. Med årene er mit hår vokset tilbage, men efter et stykke tid har jeg mistet det igen. I dag har jeg fået selvtilliden tilbage og jeg kender mit værd - det er ikke i mit hår. At bære smuk hovedbeklædning har hjulpet mig meget. På den måde kan jeg vise min personlighed og humør ligesom med forskellige frisurer.

Man må ikke glemme at leve livet, mens man lever det”

Kærligst Jouline


Louise, Danmark

Jeg er sengeliggende ME-patient og har ikke tabt håret, men pga. ekstrem nedsat energiniveau, kan jeg ikke klare at vedligeholde mit hår; derfor er det for det meste klippet helt af.

Det har været grænseoverskridende at skulle være helt kortklippet på et tidspunkt, hvor kroppen i forvejen er sengeformet, og jeg godt kunne have lyst til bare at gemme mig lidt bag noget langt hår.

Men jeg er blevet enormt glad for at bruge de forskellige turbaner fra House of Christine. Der er et hav af muligheder for styling, og modeller der passer både til de meget trætte dage, og til dage hvor jeg har energi til at være mere kreativ.
Så faktisk har jeg ikke lyst til at gemme mig så meget længere.
Jeg er vild med, at der virkelig er tænkt over detaljerne – både i forhold til stylingsmuligheder og lige så meget i forhold til komfort. Jeg har ikke prøvet andre mærker, der er behagelige nok til, at jeg faktisk kan holde ud at have dem på hele dagen, selvom jeg er nødt til at ligge ned det meste af tiden.

Den eneste ulempe er, at jeg (virkelig!) gerne ville kunne købe én af hver. 

Herit, Danmark

Mit navn er Herit. Jeg er færing men har boet i Danmark siden 2004. Jeg har Alopecia hvilket jeg har haft siden 2007. Jeg har faktisk haft alle tre former for Alopecia, Alopecia areata, universalis og totalis. Lige nu har jeg lidt hår hist og her, men mangler ALT hår på hovedet.

Jeg er ved at være så vant til ikke at have hår, at jeg ikke engang ved mere om jeg ville ønske at jeg fik håret tilbage. Turbaner og parykker er blevet en integreret del af mig. Jeg elsker turbanerne og tørklæderne fra House of Christine, de er så behagelige og så elsker jeg at der findes modeller der taler til min stil, jeg elsker nemlig at ens turbaner eller tørklæder larmer lidt, de må gerne være farverige og fylde meget.

Det er primært det med at de skal fylde meget jeg går op i, jeg elsker at man får et helt nyt look alt efter hvilken hovedbeklædning man har på.


Sophie, Tyskland

I har hjulpet mig så meget, og for det er jeg jer evigt taknemmelig. 

Jeg har i årevis haft slem psoriasis i hovedbunden, og jeg klør mig altid til blods. Det eneste, der hjælper mig, er meget, meget kort hår. Men min sygdom får mig også til at tabe håret og gør at min hovedbund altid kan ses, hvilket er ubehageligt for mig.  

Jeg stødte så på jeres fantastiske hjemmeside, mens jeg søgte på internettet, og blev overrasket over, hvilken fantastisk hovedbeklædning, der er andet end ”normale hatte”. 

Og jeg var så begejstret, da jeg købte en turban. Da den kom, var jeg lidt skeptisk, men den er utrolig smuk.  

I har gjort mit liv lidt smukkere og nemmere. En stor hjertelig tak til jer alle. 

Herit, Danmark

Mit navn er Herit. Jeg er færing men har boet i Danmark siden 2004. Jeg har Alopecia hvilket jeg har haft siden 2007. Jeg har faktisk haft alle tre former for Alopecia, Alopecia areata, universalis og totalis. Lige nu har jeg lidt hår hist og her, men mangler ALT hår på hovedet.

Jeg er ved at være så vant til ikke at have hår, at jeg ikke engang ved mere om jeg ville ønske at jeg fik håret tilbage. Turbaner og parykker er blevet en integreret del af mig. Jeg elsker turbanerne og tørklæderne fra House of Christine, de er så behagelige og så elsker jeg at der findes modeller der taler til min stil, jeg elsker nemlig at ens turbaner eller tørklæder larmer lidt, de må gerne være farverige og fylde meget.

Det er primært det med at de skal fylde meget jeg går op i, jeg elsker at man får et helt nyt look alt efter hvilken hovedbeklædning man har på.