Testimonials


Vi er glade for at få lov at dele disse udtalelser og historier fra nogle af de kvinder, der bruger vores produkter. Der er lige så mange historier derude, som der er kvinder, og disse er blot nogle få. Vi føler os meget heldige at få lov at høre disse historier, og hvordan House of Christine Headwear har hjulpet kvinder i alle aldre til at føle sig som sig selv efter, at de har mistet alt eller noget af deres hår.

Vi er stolte af at have så mange House of Christine ambassadører derude. Hvis du har lyst til at dele din historie med andre kvinder i din situation, så skriv til os på [email protected]

Claude LG, England

I maj 2019 blev jeg diagnosticeret med avanceret livmoderhalskræft og startede straks med kemoterapi. Jeg prøvede kølehætten under den første behandling, men hadede den. Jeg besøgte en parykbutik, men hadede det. Så jeg vidste, at jeg var nødt til at prøve hovedbeklædning. Jeg søgte og søgte, købte farverige tørklæder, og en muslimsk ven lærte mig at binde dem. Men det var meget varmt den sommer, og mit hoved føltes som en trykkoger.

Min svigerinde undersøgte markedet og fandt jeres 37.5 kollekten og sendte mig en af modellerne. Jeg var overhovedet ikke sikker på det i starten, men efter at have prøvet turbanen og mærket effekten, var jeg overbevist – det var virkelig en komfortabel løsning. Det var let at tage på, elegant, så jeg kunne bruge det på mit arbejde, SÅ behageligt, at jeg kunne glemme alt om det og gå en hel dag uden min hovedbund kløede eller var våd af sved. Jeg købte samme model i en anden farve, da jeg skulle have en anden kemorunde i efteråret 2020.

Pamela, Italien

For 3 år siden mistede jeg mit hår få måneder efter fødslen af min anden datter pga. Alopecia. Måske var det chokket over en voldsom fødsel, måske var det stresset over at have to små babyer derhjemme... Eller måske var det skæbnen.

Jeg var meget deprimeret i begyndelsen. At miste mit hår gav mig en stor usikkerhed. Jeg var desperat og søgte efter at finde en løsning på at dække mit hoved, og efter en del research opdagede jeg Christine Headwear og jeres fantastiske univers. Det gav mig en tryghed og glæden tilbage igen. Og det er ikke en overdrivelse!


Jeanette Grøn Nielsen, Danmark

Mit navn er Jeanette og for nyligt mistede jeg mit hår som følge af kemobehandling. Jeg har en af jeres Boho Spirit turbans og jeg elsker den. Den er så fantastisk med de lange bindebånd til at give fylde og skabe mange forskellige udtryk.

Jeg bruger altid jeres løftehue under mine turbaner, der giver en fantastisk fylde under min turban. Det er en virkelig god opfindelse! Jeg sørger for at bevæge mig hver dag, enten dyrker jeg yoga eller styrketræning i haven ellers tager jeg en tur på racercyklen. Jeg bruger min sorte Yoga turban når jeg er ude at cykle, den passer perfekt under cykelhjelmen og så er den samtidig rigtig klædelig med dens fine syninger.

Birgitte Strand Schultz, Danmark

Jeg vil gerne rose jeres produkter endnu engang. Jeg har købt en turban fra et andet firma, brugt af en på Facebook, et andet anerkendt mærke, som jeg havde hørt godt om til min krop og mit kræftforløb. Jeg har haft den på 2 gange og selvom den er lavet af lækkert bomuld, så kan mit hoved ikke ånde i den. Jeg er blevet svimmel og dårlig tilpas de 2 gange, jeg har haft den på…

Så fra nu af, så holder jeg mig til jeres skønne headwear – jeg kender jeres kvaliteter og ved hvad I står for.


Rebecca, Spanien

Jeg elsker min hat. JEG ELSKER MIN HAT.
Jeg kan ikke bære parykker om sommeren - for varmt. Så jeg bærer mit tørklæde, men havde brug for et alternativ til stranden, for det er bare i en konstant cirkel af solcreme, sved og vask. House of Christine redder dagen med en UPF50 hat til disse spanske somre. Denne hat er den bedste allrounder, jeg nogensinde har prøvet! Og der har været et par stykker.
Det er åndbart, behageligt, stilfuldt OG sikkert, da jeg ved, at vi bekymrer os om ting, der flyver af sted med vinden. Jeg har båret den på stranden og på terrasserne de fleste dage, og den har overlevet at blive på hovedet i dage med så blæsende vejr, at jeg måtte lægge min parasol fra mig.
Den er stilfuld, så jeg ser selvfølgelig sej ud som FUC..

Emma and Rianne Kasler, Holland

Min datter Emma har haft Alopecia Universalis, siden hun var 2 år gammel. Hun er nu otte år. Vi gik fra at købe i butikker til selv at lave dem. Nu fandt vi endelig jeres firma.

Tusind tak for den hurtige levering af det absolut bedste headwear, som min datter nogensinde har modtaget.

Udpakningen af pakken var lidt af en fest. Hvert enkelt headwear skulle inspiceres grundigt og vises til alle familiemedlemmer. Ekstra-turbanen var en vidunderlig overraskelse.

Jeg tror, at vi bestiller herfra igen.


Gretchen Mueller, USA

Jeres flotte moderne tørklæder har været en stor trøst og det helt rigtige valg, da jeg mistede mit hår på grund af Alopecia! Jeg mener det, når jeg siger, at ingen af de andre mærker overhovedet kommer tæt på det komfortniveau, som jeres hatte har.

Tak fordi I laver så flotte produkter, af virkelig høj kvalitet, som får os uden hår til at se så smukke ud!

Issy, England

Jeg blev første gang diagnosticeret med alopeci som 23-årig, jeg er 40 år ung nu.
Jeg kæmpede meget i min ungdom, fordi jeg ikke kendte andre med hårtab, og jeg voksede op med at tro, at hår var et krav for at være kvinde i denne verden. Jeg tog så fejl!

Det var først, da jeg købte min første House of Christine-turban, at jeg tænkte, at jeg kunne omfavne mit hoved og dekorere det, som jeg havde lyst, uden behov for hår.

Jeg håber, at hvis du er på denne rejse af en eller anden grund, eller hvis du bare nyder at dekorere din hjernekasse, kan jeg hjælpe med at vise dig mine yndlingsstile, og hvordan du får dem til at fungere for dig i enhver given situation.


Janina, USA

Når venner giver de bedste gaver…
Jeg havde beundret soft lift huen, som min veninde Gaby havde købt hos @houseofchristine_headwear. Den er meget lettere og mindre end konventionelle løftehuer, og er beregnet til at forme en mere naturlig hovedform for dem, der ligesom min veninde og jeg, slet ikke har noget hår. SerI, hårløse hoveder ser ikke altid perfekte ud under nogle lette, løse kasketter/turbans, og mange gange virker de ret flade foroven og bagpå.
Denne Soft Life hue løser det problem ganske fint, som du kan se på billedet. Jeg er især vild med, at den er ekstremt let og komfortabel og har en strækbar lycra med et glat elastikbånd, der ikke ruller sammen. I stedet tilføjer den en sikker, men betydelig forandring under min turban. Da den tilmed er superlet og luftig, får den ikke mit hoved til at svede for meget.
Kære søde Gaby, jeg elsker denne hue SÅ MEGET, Tusinde tak for min gave!

Lea Bonini, Italien

Mit navn er Lea. For år siden blev jeg udsat for forskellig vold fra min ekspartner, jeg gik ind og ud af hospitalet, men rædselsslagen. Jeg kunne ikke forlade ham. Den sidste vold involverede et kraniebrud med 15 sting og læsioner i spiserøret. Jeg havde også brug for genoptræning og en logopæd for at kunne tale igen. Fra den dag af begyndte jeg at bruge parykker, som jeg dog levede med - på en betinget måde, ikke mine.

Indtil jeg en dag besluttede at barbere mit hår og lærte House of Christines verden at kende. Iført turban udlevede jeg min kvindelighed på en mere min egen måde. Det gav mig også en måde at altid udtrykke mig på en anden måde.

Alle kvinder, der bærer turban, har deres egen historie, nogle for kræft, nogle for alopeci og nogle - som mig - af andre årsager. Men vi er alle specielle, og vi skal skinne som stjerner i denne til tider grå verden.


Rebecca Strobel, USA

Ingen elsker at være en kvinde eller mand med hår-udfordringer. Det var ikke det jeg ønskede mig til min fødselsdag. Men alligevel kom det. Min tvillingebror mistede alt sit hår flere gange fra han var 9 år gammel til han var sidst i 20-erne. Den sidste gang han mistede det, kom det ikke igen….

Jeg tror folk forventer at det er nemmere for mænd at være skaldet, men det var ikke nemt for ham og nu, efter så mange år hvor han med stolthed har været en flot og skaldet mand, kan han stadig blive usikker og føle sig ”anderledes ”.

Susanne Svendsen, Danmark

Her ser I billede af mig med min yndlingshat fra House of Christine. Da jeg købte den grønne turban fra Boho Spirit, kaldte jeg den for fest hatte, fordi den er så farverig. Jeg må tit have en fest, da jeg bruger den hele tiden. Den gør mig så glad og jeg får tit af vide er den er så flot til mig.

Den grå Lotus Turban fra Christine Headwear er så dejlig og blød at have på, og så er det så pænt med lidt fylde på den ene side.


Nina Grunow, Danmark

Da jeg mistede mit hår grundet kemobehandling for brystkræft, havde jeg brug for at finde nye udtryk til mit udseende.
Siden jeg er i stand til at arbejde fuldtid og dyrke sport, som normalt ved siden af kemobehandlingen har jeg flere forskellige udtryk – på arbejde bruger jeg gerne min paryk, men for mere afslappede private situationer og når jeg dyrker sport vælger jeg hovedbeklædning fra House of Christine.
I og med jeg dyrker sport, hvor man bruger hjelm (cykling og ridning) og masker (fægtning) er Yoga turbanen især min favorit model pga. dens tætte konstruktion og fordi den er let, åndbar, og lavet i komfortable materialer – men mest vigtigt, så beskytter den hovedet hvor ens hår normalt vil have været en beskyttelse så masker og hjelme ikke irriterer og gør ondt.
Selv til EM i fægtning med en masse kampe i træk, sad turbanen som den skulle og rørte sig ikke ud at stedet selv når jeg tog masken af.

Når jeg føler for at se ekstra godt ud, ved siden af mine sportsaktiviteter, elsker jeg min Boho turban som giver mig så mange forskellige styling muligheder.

Susanne Svendsen, Danmark

Her ser I billede af mig med min yndlingshat fra House of Christine. Da jeg købte den grønne turban fra Boho Spirit, kaldte jeg den for fest hatte, fordi den er så farverig. Jeg må tit have en fest, da jeg bruger den hele tiden. Den gør mig så glad og jeg får tit af vide er den er så flot til mig.

Den grå Lotus Turban fra Christine Headwear er så dejlig og blød at have på, og så er det så pænt med lidt fylde på den ene side.