Læs hvad andre siger...

Vi er glade for at få lov at dele disse udtalelser og historier fra nogle af de kvinder, der bruger vores produkter. Der er lige så mange historier derude, som der er kvinder, og disse er blot nogle få. Vi føler os meget heldige at få lov at høre disse historier, og hvordan House of Christine Headwear har hjulpet kvinder i alle aldre til at føle sig som sig selv efter, at de har mistet alt eller noget af deres hår.

Vi er stolte af at have så mange House of Christine ambassadører derude. Hvis du har lyst til at dele din historie med andre kvinder i din situation, så skriv til os på [email protected]

Claude LG, London

I maj 2019 blev jeg diagnosticeret med avanceret livmoderhalskræft og startede straks med kemoterapi. Jeg prøvede kølehætten under den første behandling, men hadede den. Jeg besøgte en parykbutik, men hadede det. Så jeg vidste, at jeg var nødt til at prøve hovedbeklædning. Jeg søgte og søgte, købte farverige tørklæder, og en muslimsk ven lærte mig at binde dem. Men det var meget varmt den sommer, og mit hoved føltes som en trykkoger. Min svigerinde undersøgte markedet og fandt jeres 37.5 kollekten og sendte mig en af modellerne. Jeg var overhovedet ikke sikker på det i starten, men efter at have prøvet turbanen og mærket effekten, var jeg overbevist – det var virkelig en komfortabel løsning. Det var let at tage på, elegant, så jeg kunne bruge det på mit arbejde, SÅ behageligt, at jeg kunne glemme alt om det og gå en hel dag uden min hovedbund kløede eller var våd af sved. Jeg købte samme model i en anden farve, da jeg skulle have en anden kemorunde i efteråret 2020.

Se stylen her

Pamela, Italien

For 3 år siden mistede jeg mit hår få måneder efter fødslen af min anden datter pga. Alopecia. Måske var det chokket over en voldsom fødsel, måske var det stresset over at have to små babyer derhjemme... Eller måske var det skæbnen.
Jeg var meget deprimeret i begyndelsen. At miste mit hår gav mig en stor usikkerhed. Jeg var desperat og søgte efter at finde en løsning på at dække mit hoved, og efter en del research opdagede jeg Christine Headwear og jeres fantastiske univers. Det gav mig en tryghed og glæden tilbage igen. Og det er ikke en overdrivelse!

Se style her

Jeanette Grøn Nielsen, Danmark

Mit navn er Jeanette og for nyligt mistede jeg mit hår som følge af kemobehandling. Jeg har en af jeres Boho Spirit turbans og jeg elsker den. Den er så fantastisk med de lange bindebånd til at give fylde og skabe mange forskellige udtryk. Jeg bruger altid jeres løftehue under mine turbaner, der giver en fantastisk fylde under min turban. Det er en virkelig god opfindelse! Jeg sørger for at bevæge mig hver dag, enten dyrker jeg yoga eller styrketræning i haven ellers tager jeg en tur på racercyklen. Jeg bruger min sorte Yoga turban når jeg er ude at cykle, den passer perfekt under cykelhjelmen og så er den samtidig rigtig klædelig med dens fine syninger.

Se style her

Birgitte Strand Schultz, Danmark

Jeg vil gerne rose jeres produkter endnu engang. Jeg har købt en turban fra et andet firma, brugt af en på Facebook, et andet anerkendt mærke, som jeg havde hørt godt om til min krop og mit kræftforløb. Jeg har haft den på 2 gange og selvom den er lavet af lækkert bomuld, så kan mit hoved ikke ånde i den. Jeg er blevet svimmel og dårlig tilpas de 2 gange, jeg har haft den på… Så fra nu af, så holder jeg mig til jeres skønne headwear – jeg kender jeres kvaliteter og ved hvad i står for

Se style her

Susanne Svendsen, Danmark

Her ser i et par billeder af mig med mine yndlingshatte fra Christine Headwear. Da jeg købte den grønne turban fra Boho Spirit, kaldte jeg den for fest hatten fordi den er så farverig. Jeg må tit have en fest, da jeg bruger den hele tiden. Den gør mig så glad og jeg får tit af vide er den er så flot til mig. Den grå Lotus Turban fra Christine Headwear er så dejlig og blød at have på, og så er det så pænt med lidt fylde på den ene side.

Se style her

Gretchen Mueller, USA

"Jeres flotte moderne tørkæder har været en stor trøst og det helt rigtige valg, da jeg mistede mit hår på grund af Alopecia! Jeg mener det, når jeg siger, at ingen af de andre mærker overhovedet kommer tæt på det komfortniveau, som jeres hatte har. Tak fordi i laver så flotte produkter, af virkelig høj kvalitet, som får os, uden hår, til at se så smukke ud!"

Se style her

Rebecca Strobel, Colorado, USA

Ingen elsker at være en kvinde eller mand med hår-udfordringer. Det var ikke det jeg ønskede mig til min fødselsdag. Men alligevel kom det. Min tvillingebror mistede alt sit hår flere gange fra han var 9 år gammel til han var sidst i 20-erne. Den sidste gang han mistede det, kom det ikke igen…. Jeg tror folk forventer at det er nemmere for mænd at være skaldet, men det var ikke nemt for ham og nu, efter så mange år hvor han med stolthed har været en flot og skaldet mand, kan han stadig blive usikker og føle sig ”anderledes”.

Se style her

Ivalo Andreassen, Danmark

"Jeg har brugt Christine Headwear tørklæder siden 2005. Jeg har alopecia (pletvis hårtab), og jeg forventer ikke, at mit hår vil vokse tilbage igen. Først var jeg temmelig ked af at miste mit hår. Jeg har altid mistet mit hår i pletter, og så er det vokset ud igen. Men da jeg begyndte at miste alt mit hår i en alder af 21, gjorde det mig meget ked af det, og da jeg klippede de sidste triste totter hår af foran spejlet, tænkte jeg: "Det var det; ingen vil finde mig attraktiv længere, og jeg vil ende med at være single for altid. "

Se style her

Martine Bos, Belgien

De er så behagelige, så rare at have på, at jeg lige måtte takke jer for at designe den her slags kasketter! At bruge dem hjælper mig virkelig med at komme mig over de psykologiske ting, der følger med! Jeg føler mig fantastisk, når jeg bruger kasket! Det er helt "min stil", og det er sådan en vidunderlig ting, når man skal gå gennem processen med at blive helbredt.

Se style her

Adéla Kopecká, Tjekkiet

Ord kan aldrig beskrive, hvor taknemmelig jeg er for det fantastiske job teamet hos Christine Headwear har udført. Jeg har været igennem en hård periode og de forandringer der skete med mig under min kræftbehandling bekymrede mig. Hårtab var naturligt nok en af de bekymringer, så jeg lagde alle mine kræfter i at finde komfortable tørklæder, der ville gøre mig smart trods omstændighederne. Jeg fandt Christine Headwear og pludselig blev det at købe tørklæder og turbaner en ny afhængighed. Jeg modtog mange komplimenter fra venner, læger og fra helt fremmede. Jeres smukke produkter har givet mig så meget mod og selvtillid, da jeg gik igennem en virkelig hård periode i mit liv. Jeg kan slet ikke takke jer nok.

Se style her

Lene Jensen, Danmark

"Jeg stiftede bekendtskab med Christine Headwear i forbindelse med mit kræftforløb, hvor jeg mistede alt mit hår. Jeg brugte i starten mine egne tørklæder, men fandt hurtigt ud af, at det tit tog lang tid at sætte, men også tit var for varmt pga. materialet. Jeg har været rigtig glad både for turbanerne og tørklæderne. Det var rart, at man ikke skulle bruge tid på at tænke over, om den nu sad rigtig, skjulte alt eller gled af. Man kan mærke der er tænkt over detaljerne og pasformen. Bambushuerne var specielt nemme til hverdag, lækre at have på og krævede ikke meget tid at få til at sidde pænt.

Se style her

Xo Xo Emanuela Balduani, Italien

"Christine Headwear" moderigtigt, behageligt, sikkert at bære og matche med en smuk makeup og smukke øreringe - Du vil helt sikkert ikke gå ubemærket. Jeg har søgt efter headwear på mange forskellige websites, men ingen matcher Christine hverken på kvalitet eller stil. Jeg har været tøvende i brugen af turbaner, men siden jeg har opdaget Christine, så føler jeg mig ikke længere syg og nu er det blevet en dejlig vane ... Jeg elsker det!!!

Se style her

Boho Spirit Headwear

Make it your own
kind of wonderful

Fra solrige enkle farver til varme og skønne blomster prints - dette inspirerende headwear univers er skabt, så du kan føle dig elegant og fabelagtig uanset vejret.

Deep Color Circle Image
Deep Color Image