Sienna Turban Set | Soft Beige Giraffe

Boho Spirit Headwear
Tilbudspris 314,30  DKK Regulær pris 449,00  DKK
Onesize På lager
Varenummer:
3036-08671000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse
Sienna turbanen er en sofistikeret turban i en lige for sig selv. Style den med de medfølgende bindebånd og styling ring. Resultatet er fantastisk!
Care & materials
Denne style er fremstillet af polyester, med en blød bambus-viskose linning. Polyester har mange positive egenskaber. Materialet er let, absorberer ikke vand og tørrer hurtigt. Vaskeanvisning: Håndvaskes koldt, må ikke bleges eller tørretumbles, tørres fladt, kan stryges/dampes ved lav varme, må gerne renses.
Sienna turbanen fra Boho er en stilfuld og alsidig 3-i-1 turban med mange spændende funktioner. Du kan nemt bruge turbanbasen alene til en Grab & Go-dag. De medfølgende bindebånd og styling ring kan du bruge sammen og skabe forskellige stylings og udtryk. Forrest på turbanbasen er der et bredt stofstykke, som du kan skabe lag med og dermed en større volumen omkring panden eller bagpå alt efter hvilket personligt udtryk du ønsker. Sienna turbanen er lavet i et luksuriøst Polyester materiale, som er nærmest silkeblødt at se på og røre ved. Indvendigt er turbanen foret med det behagelige bambus-viskose materiale, som er blødt og behageligt at have på mod huden. Bindebåndene er også lavet i polyester og har et skinnende og glitrende udtryk Denne fantastiske kombination af brune farver og et diskret beige dyreprint er simpelthen guddommelig. Det stilrene look, både med og uden det lange taupe-farvede bånd, er et sommer must-have. Farverne matcher stort set alt.
Komposition
100% Polyester