Sienna Turban Set | Oriental Red

Boho Spirit Headwear
449,00 DKK
Onesize På lager
Varenummer:
3036-08281000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse
Vores Sienna Turban sæt er en 3-i-1-model. Læs længere nede om de mange muligheder for vores Sienna Turban.
Care & materials

Denne style er fremstillet af polyester. Du har måske hørt om materialet før - det skyldes at polyester bruges i rigtig meget forskelligt beklædning. Polyester har mange positive egenskaber. Materialet er let, absorberer ikke vand og tørrer hurtigt.

Denne stilfulde og alsidige 3-i-1 Sienna Turban sæt fra Boho er så smuk og smart. Du kan bruge turbanbasen alene når du bare har lyst til en 'Grab & Go' dag. Turbanen har masser af volumen foran og med de fine lag, placeret bagerst på modellen, vil turbanen også tilføre en flot volumen omkring baghovedet.

 

Sienna har en guld-brun, silkeblød satin base, dekoreret med et eventyrligt orientalsk mønster. Et mønster bygget op af en blanding af gamle kinesiske huse, blomstertræer og blomstersilhuetter. Farven på det løse, medfølgende bånd er dyb rød og mixet med den lille Styling Ring og de mange fornemme farver i turbanen bliver denne model så raffineret.

 

Du kan også bruge styling-ringen med dine egne/andre tørklæder og bånd. På den måde kan du tilføre noget personligt til dit hovedbeklædning. Ringen kan også købes seperat.

Komposition
100% Polyester