Sienna Turban Set | Blue Toffee Garden

Boho Spirit Headwear
449,00 DKK
Onesize På lager
Varenummer:
3036-08661000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse
En 3-i-1 turban fra Boho, som giver dig uendelig af styling muligheder. Sienna turbanen er en gave, til dig som ønsker at sætte dit personlige præg på din hovedbeklædning.
Care & materials
Denne style er fremstillet af polyester, med en blød bambus-viskose linning. Polyester har mange positive egenskaber. Materialet er let, absorberer ikke vand og tørrer hurtigt. Vaskeanvisning: Håndvaskes koldt, må ikke bleges eller tørretumbles, tørres fladt, kan stryges/dampes ved lav varme, må gerne renses.
Sienna turbanen fra Boho er en stilfuld og alsidig 3-i-1 turban med mange spændende funktioner. Du kan nemt bruge turbanbasen alene til en Grab & Go-dag. De medfølgende bindebånd og styling ring kan du bruge sammen og skabe forskellige stylings og udtryk. Forrest på turbanbasen er der et bredt stofstykke, som du kan skabe lag med og dermed en større volumen omkring panden eller bagpå alt efter hvilket personligt udtryk du ønsker. Sienna turbanen er lavet i et luksuriøst Polyester materiale, som er nærmest silkeblødt at se på og røre ved. Indvendigt er turbanen foret med det behagelige bambus-viskose materiale, som er blødt og behageligt at have på mod huden. Bindebåndene er også lavet i polyester og har et skinnende og glitrende udtryk. Grundfarven er en skiftende azurblå farve med orange og grønne blade placeret på tynde grene. Det tilføjede Sapphire bånd i en varm og skinnende toffeefarve er en flot tone i tone farve, der matcher bladfarverne. Ved at kombinere turbanen og båndende, og at bruge styling ringen, opnår man et smukt og festligt resultat.
Komposition
100% Polyester