Shakti Turban | Peacock Creams

Christine Headwear
399,00 DKK
Onesize På lager
Varenummer:
1417-07521000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse

En behagelig sommer turban fra Shakti-serien. Christine Headwear-mærket tilbyder denne turban med pandebånd og har gjort det nemt for dig at tage den på.

Care & materials
<p>Denne turban er fremstillet i hør og spandex. Det naturlige hør-materiale er yderst behageligt at bære, det er let og åndbart og vil holde den sensitive hovedbund kølig og frisk hele dagen. Vi anbefaler, at du håndvasker din hovedbeklædning og tørrer den liggende fladt på et håndklæde. Tørretumling frarådes. </p>

Har du hørt om vores Shakti Turban i hør? Hvis det er tilfældet, så ved du garanteret også at turbanen er lavet i en blød strikket hør kvalitet og har et semi-fastgjort pandebånd. Du kan bruge pandebånden til at skabe ekstra fylde ved at sno det et par gange ved det ene øre eller forrest ved panden. 

 

Dette fantastiske print er et af de smukkeste hørprints, vi nogensinde har lavet; det er virkelig et fabelagtigt et af slagsen! Peacock Creams har, som navnet antyder, en cremefarvet base med påfuglelignende haler pænt placeret i stringente rækker på tværs af.

 

Turbanen har en god pasform og er nem at tage på og style.

Komposition
95% Linen, 5% Spandex