Shakti Turban | Beige Leafs

Christine Headwear
399,00 DKK
Onesize På lager
Varenummer:
1417-07541000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse

En behagelig sommer turban fra Shakti-serien. Christine Headwear-mærket tilbyder denne turban med pandebånd og har gjort det nemt for dig at tage den på.

Care & materials
<p>Denne turban er fremstillet i hør og spandex. Det naturlige hør-materiale er yderst behageligt at bære, det er let og åndbart og vil holde den sensitive hovedbund kølig og frisk hele dagen. Vi anbefaler, at du håndvasker din hovedbeklædning og tørrer den liggende fladt på et håndklæde. Tørretumling frarådes. </p>

Har du hørt om vores Shakti Turban før? Så ved du garanteret også at turbanen er lavet i en blød strikket hør kvalitet og har et semi-fastgjort pandebånd. Du kan bruge pandebånden til at skabe ekstra fylde ved at sno det et par gange ved det ene øre eller forrest ved panden. 

 

De smukke gyldne brune nuancer i Beige Leaf-serien er et flot match til de solrige sommerdage. De varme toner og detaljerne i de smukke karamelbrune, beige og grønne blade, på denne Latté-farvede turbanbase, komplimenterer sommerhuden og de lette outfits helt perfekt.

 

Turbanen har en god pasform og er nem at tage på og style.

Komposition
95% Linen, 5% Spandex