Scarlett Headband | Wavy Caramel Mix

Boho Spirit Headwear
Tilbudspris 139,30  DKK Regulær pris 199,00  DKK
Onesize På lager
Varenummer:
3035-08731000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse
Det smukke mix af karamelfarvede toner og det grafiske print er en helt fantastisk kombination. Brug den med Scarlett turbanen - eller mix den med en af dine andre turbaner.
Care & materials
Dette pandebånder lavet af polyester og spandex. Vaskeanvisning: Håndvaskes koldt, må ikke bleges eller tørretumbles, tørres fladt, kan stryges/dampes ved lav varme, må gerne renses.
De multifarvede bånd er en fantastisk accessorie og er det perfekte valg, hvis du gerne vil tilføje nyt liv til gamle turbaner. Brug båndene som tilbehør til hår, parykker, ensfarvede- eller flerfarvede turban modeller – de vil tilføre glam til dem alle. Båndene er også en god måde at tilføje et feminint touch til en sommerstråhat eller en solhat. Prøv også at bruge pandebåndene som et tørklæde om halsen. Båndene vil se skønne ud til en t-shirt, en kjole, en skjorte eller en rullekrave bluse. De mange farver vil tilføje et stilfuldt præg til selv de mest klassiske outfits. Pandebåndet er lavet i 100% polyester. Dette farvemix kaldes Wavy Caramel Mix.
Komposition
100% Polyester