Om os


Historien bag

Christine Headwear blev grundlagt i Danmark i 2003 af Tine Fuglsang, da hun opdagede hvor svært det var for kvinder med hårtab at finde bløde, behagelige og moderigtige alternativer til parykker. Tines kære oldemor, Christine, led af brystkræft, så det var et personligt og hjertekært valg at opkalde virksomheden efter hende. Christine Headwear blev i 2012 opkøbt af familievirksomheden, Thygesen Textile Group og driftes i dag under datterselskabet, The Headwear Company. 

Hver dag stræber vi efter at give kvinder, der lider af hårtab, et bredt udvalg af feminin, moderigtig og alsidig hovedbeklædning, lavet til at forskønne livet og hverdagen når man oplever hårtab, uden at gå på kompromis med komfort, materialer og design.

 

Vores brands

Christine Headwear blev lanceret i 2003 og udgør den største del af vores kollektioner. Mærket tilbyder et stort udvalg af turbaner og tørklæder lavet af naturlige og teknologisk avancerede materialer.

Produkterne fra Christine Headwear er CE/UKCA-mærket hvilket betyder, at de er klassificeret som medicinsk udstyr i henhold til EU + UKCA-direktivet om medicinsk udstyr. Du kan læse mere om vores CE-mærkning her.

I 2013 blev det unge og klassiske mærke Viva Headwear lanceret og i 2017 kom det boheme inspirerede brand Boho Spirit Headwear til og i dag danner de tre brands grundlaget for House of Christine Headwear.

 

"Kun det bedste
er godt nok"

 

Vores værdier

Hos House of Christine har vi mere end 20 års erfaring inden for vores felt og vi er i øjeblikket repræsenteret i 46 lande. Vores mange års erfaring med forhandlere og forbrugere efterlader os med en stor forståelse for, hvilke påvirkninger hårtab har for kvinder verden over.

Vores mål er at hjælpe kvinder til at føle sig som sig selv igen, ved at vejlede og forsyne dem med hovedbeklædning i materialer af høj kvalitet til enhver lejlighed og behov.

Størsteparten af vores kollektioner er produceret på vores egen fabrik i Vietnam, og vi er meget stolte over at have denne form for kontrol og håndterbarhed, som spiller en stor rolle i de løbende dokumentationskrav som et CE/UKCA brandhouse. Denne vigtige del af vores produktionsproces er din garanti for, at vores produkter er fremstillet med omtanke og tanker for miljøet og vores medarbejderes velbefindende.  Læs mere om vores produktion og faciliteter i Vietnam her.  

Vores mission er at hjælpe kvinder med hårtab føles feminin og moderigtigt ved at tilbyde høj kvalitet og hovedbeklædning til enhver lejlighed og behov.

Vores vision er at fortsætte med at udvikle relevant og revolutionerende højprofileret hovedbeklædning til kvinder med hårtab.
Vi sigter efter at levere et æstetisk og troværdigt hovedbeklædningsunivers, hvor komfort og medfølelse er vores motivation og prioritering.
I vores univers, som leverandør, kun det bedste er godt nok.

Vi tror på, at hovedbeklædning er for alle. Gennem vores kompromisløse design stræber vi efter at levere hovedbeklædning, der får kvinder med hårtab til at føle sig godt tilpas og moderigtigt i en verden præget af forandringer og nye begyndelser. Vi engagerer os i vores kunder og er stolte at dele historier, fortælle historier og at skabe en troværdigt univers, hvor de føler sig inspirerede, opløftede og trygge.

 

Kun det bedste er godt nok

Det er vigtigt for os at, at kvinder finder inspiration i vores produkter, og de føler sig trygge, moderigtige og selvsikre, når de bærer vores hovedbeklædning.

Hos House of Christine er bevidst hovedbeklædning nøglen, og vi tror på, at kun det bedste er godt nok. Vi fortsætter med at udvikle relevant og revolutionerende high-end hovedbeklædning til kvinder med hårtab, eller til dem som søger et håralternativ – fordi vi mener at hovedbeklædning er for alle.