Mary Turban | Grey Cappuccino Mix

Viva Headwear
Tilbudspris 265,30  DKK Regulær pris 379,00  DKK
Onesize På lager
Varenummer:
1543-08571000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse
Mary turbanen er en sporty, klassisk og moderigtg turban fra Viva Headwear. De varme farver på pandebåndet er en smuk kontrast til den blå farve på turbanbasen.
Care & materials
Denne style er fremstillet af polyester, med en blød bambus-viskose linning. Polyester har mange positive egenskaber. Materialet er let, absorberer ikke vand og tørrer hurtigt. Vaskeanvisning: Håndvaskes koldt, må ikke bleges eller tørretumbles, tørres fladt, kan stryges/dampes ved lav varme, må gerne renses.
Mary turbanen fra Viva Headwear er en sommernyhed! Turbanbasen har en tætsiddende pasform foran og en ’baggy’ pasform bagpå. Turbanen har et aftageligt pandebånd i vævet materiale og er tofarvet, som kan bæres med begge sider ud af. Pandebåndet har bagpå en stor elastisk detalje, hvilket gør pandebåndet strækbart og behageligt at have på, da den følger den individuelle hovedstørrelse. Detaljen er smuk og har et moderigtigt udtryk. Når du twister pandebåndet får du et flot farvemix mellem de to forskellige farver på pandebåndet, som virkelig giver et helt unikt og smukt udtryk. Turbanens yderstof er polyester med en bambus-viskose linning, så du får en turban i behagelige og bløde materiale som din sensitive hud vil elske. Denne farvekombination er med en grå/blå farve på basen, mens pandebåndet er en smuk kombination af cappuccino brun og beige.
Komposition
46% Polyester, 44% Viscose, 6% Spandex, 4% Nylon