Mali Straw Hat | Nature

Christine Headwear
499,00 DKK
Onesize På lager
Varenummer:
1501-07371000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse

Stråhat fra Christine Headwear i naturfarve. Fremstillet af raffia.

Care & materials
Raffia er faktisk bladene fra raffia-palmetræer. De bliver typisk dyrket i de tropiske områder. Materialet bliver fremstillet i bl.a. Madagaskar, Afrika og Filippinerne, men det er ikke alle områder der er lige gode. Vi har nøje udvalgt raffia fra Madagaskar da det er en af de få egnede til vores produktion. Materialet bliver indsamlet fra naturligt plante materiale og det betyder at naturlig raffia er biologisk nedbrydelige og en bæredygtig tekstil. Du kan derfor med god samvittighed i forhold til at foretage et miljøbevidst valg, klæde dig på med denne hovedbeklædning.

Mali stråhatten er den ultimative Karen Blixen solmodel - så stilfuld og raffineret! Mali er konstrueret med en let oval formet base og en nedadvendt skygge, som giver den perfekte beskyttelse for hele ansigtet. Hatten er foret med et blødt bomuldsstof og har trækbare strenge, der sikrer en tæt pasform rundt om hovedet.

 

For et sofistikeret strand look kan man binde et flot tørklæde omkring hatten og evt. binde en stor sløjfe eller bare lade enderne hænge ned langs siden af hatten.

Komposition
100% Raffia