Luna Turban | Watercolour Red

Viva Headwear
349,00 DKK
Onesize På lager
Varenummer:
1528-08541000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse
En nem turban med mulighed for at gøre den til din helt egen udtryksmæssigt. Luna turbanen fra Viva Headwear eren flerfarvet smuk turban som klæder alle.
Care & materials
Denne style er fremstillet af polyester. Du har måske hørt om materialet før - det skyldes at polyester bruges i rigtig meget forskelligt beklædning. Polyester har mange positive egenskaber. Materialet er let, absorberer ikke vand og tørrer hurtigt.
Luna modellen er en populær turban fra Viva Headwear. Turbanen kan styles sporty med en baggy stil, da modellen har en ’baggy’ effekt med sit løse stof bagtil. Ønsker du en strammere pasform kan du skabe det ved at arrangere de mange plisserede lag forrest og trække lidt i stoffet og føre det forsigtigt frem til panden eller til siden. Luna er lavet i Polyester med en bambus foring indvendigt på turbanen. Det giver maksimal komfort når du har turbanen på. Da Luna turbanen har en løstsiddende pasform og ekstra stof omkring turbanbasen, er det en rar og luftig turban at have på. Spring Beach Mix tager os med til stranden på en tidlig forårsdag med sine sarte hvide, røde og lyserøde toner. De bløde toner giver Luna-turbanen et elegant og moderigtigt udtryk, hvilket gør den velegnet til både afslappet denim og fine sommerkjoler.
Komposition
100% Polyester