Lotus Turban | Peacock Creams

Christine Headwear
399,00 DKK
Onesize På lager
Varenummer:
1245-07521000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse

Vores Lotus Turban fra Christine Headwear er sommeren og forårets oplagte valg. Farven og printet er "Peacock Creams" der danner et stilfuldt og moderne outfit. De mange detaljer tilfører perfekt fylde omkring hovedet.

Care & materials

Denne turban er fremstillet i hør og spandex. Det naturlige hør-materiale er yderst behageligt at bære, det er let og åndbart og vil holde den sensitive hovedbund kølig og frisk hele dagen.

Den smukke Lotus Turban er dekoreret med en smuk og elegant blomst.

Blomsten du ser er fastgjort på turbanen og de dekorative læg på tværs af modellen fuldender alt fra et sporty til et moderne outfit.

 

Dette fantastiske print er et af de smukkeste hørprints, vi nogensinde har lavet; det er virkelig et fabelagtigt et af slagsen! Peacock Creams har, som navnet antyder, en cremefarvet base med påfuglelignende haler pænt placeret i stringente rækker på tværs af
turbanen. De grafisk tegnede påfuglehaler er lavet i sort og beige og afsluttet med en fin lille guldprik på spidsen af halen.

Denne sommers must-have farve findes også i vores Shakti-, Beatrice og Amia serie.

 

Denne turban er nem og hurtigt at påføre. Turbanen har en elegant drapering, så der dannes ekstra fylde og smukke folder.

Komposition
95% Linen, 5% Spandex