Lotus Turban | Beige Leafs

Christine Headwear
399,00 DKK
Onesize På lager
Varenummer:
1245-07541000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse

Vores Lotus Turban fra Christine Headwear er sommeren og forårets oplagte valg. Farven og printet er "Beige Leafs" der danner et stilfuldt og moderne outfit. De mange detaljer tilfører perfekt fylde omkring hovedet.

Care & materials

Denne turban er fremstillet i hør og spandex. Det naturlige hør-materiale er yderst behageligt at bære, det er let og åndbart og vil holde den sensitive hovedbund kølig og frisk hele dagen. Vi anbefaler, at du håndvasker din hovedbeklædning og tørrer den liggende fladt på et håndklæde. Tørretumling frarådes.

Den smukke Lotus Turban er dekoreret med en smuk og elegant blomst.

Blomsten du ser er fastgjort på turbanen og de dekorative læg på tværs af modellen fuldender alt fra et sporty til et moderne outfit.

 

De smukke gyldne brune nuancer i Beige Leaf-serien er et flot match til de solrige sommerdage. De varme toner og detaljerne i de smukke karamelbrune, beige og grønne blade, på denne Latté-farvede turbanbase, komplimenterer sommerhuden og de lette outfits helt perfekt.

Denne sommers must-have farve findes også i vores Shakti-, Beatrice og Amia serie.

 

Denne turban er nem og hurtigt at påføre. Turbanen har en elegant drapering, så der dannes ekstra fylde og smukke folder.

Komposition
95% Linen, 5% Spandex