Lea Turban | Lavender Leo

Viva Headwear
349,00  DKK
Onesize På lager
Varenummer:
1536-08521000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse
Ingen sommer uden et leopard print! Lea turbanen fra Viva Headwear er i en smart fortolkning af det moderigtige dyreprint, og som er en flot Grab & Go model.
Care & materials
Denne style er fremstillet af polyester, med en blød bambus-viskose linning. Polyester har mange positive egenskaber. Materialet er let, absorberer ikke vand og tørrer hurtigt. Vaskeanvisning: Håndvaskes koldt, må ikke bleges eller tørretumbles, tørres fladt, kan stryges/dampes ved lav varme, må gerne renses.
Lea turbanen er en smart model, som du nemt kan tage på og som ingen styling kræver. Lea modellen er en del af vores Grab & Go-program, som er et udvalg af enkle, men smukke og moderigtige turbaner. Selvom det er en simpel turban base kan du ved at bruge din fingerspidser, og flytte rundt på det voluminøse stof skabe forskellige udtryk med turbanen. Træk stoffet ned i den ene side, og op i den anden side, for et smart fransk udtryk. Eller træk stoffet i baghovedet så du får et stramtsiddende udtryk foran og et mere løst udtryk bagtil. Turbanens yderstof er polyester med en bambus-viskose linning, så du får en turban i behagelige og bløde materiale som din sensitive hud vil elske. Denne Lea turban er i det smukkeste leopardprint. Basen er hvid og de fine leopardprikker, som er placeret i et fint mønster, er i et flot mix af lilla og sort.
Komposition
100% Polyester