Friends of Christine

Friends of Christine Universet er en kundeklub. Her vil du modtage e-mails med spændende nyheder, styling tips, fantastiske live sessioner og ægte historie fra ’venner’ som dig og så meget mere.


Fordi vi mener at headwear er for alle

Hos House of Christine bestræber vi os hver dag på at give dig smuk hovedbeklædning fra vores mærker Christine Headwear, Boho Spirit Headwear og Viva Headwear. Til de små har vi Petite Peanut Headwear, og vi har et flot udvalg af hatte og huer til men med og uden hårtab fra Male Headwear.

 

For at give dig den bedste oplevelse med vores headwear har vi skabt et univers til dig, hvor du kan føle dig feminin og godt tilpas når du bærer vores hovedklædning.
Uanset om du rocker det ’skaldede’ look eller bruger turbaner som et modeudtryk til dit outfit så er Friends of Christine universet et sted for dig. Universet omfavner alle former for diversitet – fordi der er ikke noget der er rigtig eller forkert når det kommer til at bære hovedbeklædning.

 


Når du tilmelder dig vores kundeklub, bliver du en del af et fællesskab som elsker headwear og alle de fordele der følger med.

 

Men universet er også en sindstilstand/tankegang blandt alle der elsker headwear, hvor vi kan dele vores tanker og følelser når man går igennem en hård kræftbehandling eller har en svær periode når du for første gang taber håret pga. Alopecia.
Vi tror på, at denne kundeklub er stedet for dig, der gerne vil inspirere og blive inspireret.

Kun det bedste er godt nok

Når du bliver en del af vores univers, er du selv med til at bestemme hvor meget du ønsker at dele, fortælle og deltage. Måske ønsker du at følge med i vores månedlige onsdags live sessioner (det er for resten helt vildt sjovt og en oplagt mulighed for at finde nye headwear venner), måske vil du skrive en anmeldelse af vores turbaner, kommentere på vores Facebook og/eller Instagram eller simpelt bare kigge med og være en del af hvad de andre headwear elsker gør.

 

Vi håber at universet kan give dig svar på dine spørgsmål hvis du er ny med hovedbeklædning, har brug for inspiration til hvordan du styler dine turbaner eller hvad de forskellige typer af kvaliteter har at tilbyde dig.