Faden Turban Express | Orient Maroon

Boho Spirit Headwear
449,00  DKK
Onesize På lager
Varenummer:
3039-08871000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse
Denne Limited Edition turban efterlader os ganske enkelt målløse og vi har faktisk ikke ord for hvor unik den er. Faden er fyldt med særlige detaljer og et malerisk motiv.
Care & materials
Denne style er fremstillet af polyester, med en blød bambus-viskose linning. Polyester har mange positive egenskaber. Materialet er let, absorberer ikke vand og tørrer hurtigt. Vaskeanvisning: Håndvaskes koldt, må ikke bleges eller tørretumbles, tørres fladt, kan stryges/dampes ved lav varme, må gerne renses.
Limited Edition model fra Boho Spirit: Faden. Faden har samme base konstruktion som Sapphire, og er ligeledes lavet i et luksuriøst satinmateriale. På turbanbasen er der tilføjet et semi-fastgjort pandebånd i samme fortryllende print. Det smukke pandebånd er lavet af to stykker stof, der er snoet sammen for at skabe en knudeeffekt i midten. Derudover er der en ekstra fin detalje tilføjet pandebåndet. Foran har båndet et stort rundt, spænde med en polstreret snip, som tilføjer den perfekte volumen til turbanen. Farverne er en fortryllende samling af attraktive, klare farver. Satinturbanen har et orientalsk, livligt blomstermotiv med smukke paisley-ornamenter placeret rundt på turbanen. Husk dette er en express model med begrænset antal, så skynd dig at sikre dig denne unikke turban.
Komposition
100% Polyester