Christine Shirt | Size S

Christine Headwear
549,00  DKK
Onesize På lager
Varenummer:
1476-05901500
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse

Smart bluse fra Christine Headwear i farven sort

Care & materials

Denne style en del af vores Body Balance serie og er udviklet til at opretholde en kernetemperatur på 37,5 grader. Den unikke og funktionelle metervare opfanger og frigiver fugtdampe og efterlader dig tør og komfortabel.

Den populære og unikke undertrøje med 37.5® teknologi fås nu også med lange ærmer i en klassisk sort farve.
Denne lækre t-shirt, som vil holde din krop i en behagelig 37,5°C temperaturbalance, er en absolut must-have i din garderobe og en du vil få glæde af både sommer og vinter. Den bløde og lette 37.5® kvalitet er yderst komfortabel at have på og kan bruges både som undertrøje og som en fin t-shirt under en jakke eller bluse.

Komfort i tøj, undertøj især, er ofte dikteret af vores kropstemperatur. Det kan dog være svært at bevare en kropsbalance på 37,5°C, når kroppen gennemgår forandringer i forbindelse med en operation, behandling for kritisk sygdom eller når man er ramt af Alopecia. Hede-stigningerne og de kolde gys, der ofte er forbundet med dette, kan medføre megen ubehag. Men denne unikke serie af toppe kan afhjælpe disse udfordringer. 37.5® teknologien, der er brugt til at lave materialet, hjælper med at bevare og regulere til den optimale kernetemperatur på 37,5°C ved at køle, når du har det varmt og omvendt varme det dækkede område, når kroppen bliver kold.

Komposition
69% Wool, 31% Polyester