Bruger info ifb. CE-mærkning


Oplever du udfordringer i forbindelse med køb eller brug af nogle af vores CE-, UKCA-mærkede produkter, beder vi dig følge nedenstående brugervejledning.

Brugervejledning

Brugervejledning vedrørende CE-, UKCA-mærkede produkter leveret under mærkerne Christine Headwear og Male Headwear:

For CE- og UKCA-mærkede produkter, som opfylder kravene til medicinsk udstyr i klasse 1 i EU (MDR) og i England; UK Medical Device Regulations 2002 (as amended). De fleste materialer, der anvendes i produktet, er certificeret i henhold til Standard 100 By Oeko-Tex klasse I, som har de strengeste krav og grænseværdier og klasse II hvilket betyder, at de er testet og velegnet til direkte hudkontakt. Produkterne indeholder ikke latex / naturgummi.

Plejeinstruktioner

For plejeinstruktioner, se plejemærket på produktet. Produktet skal vaskes som andre beklædningsgenstande, der er i direkte kontakt med huden. Vær opmærksom på, at produkterne kan krympe op til 5%, når plejeinstruktionerne følges. Bemærk også at farvefasthed over for lys, farvning og gnidning er mindst 3-4, hvilket er passende til daglig brug af tekstiler. Vi anbefaler at vaske din hovedbeklædning manuelt med flydende vaskemiddel. Holdbarhed: Når produkterne vaskes og vedligeholdes i henhold til plejeinstruktioner, har de generelt en holdbarhed på 30-40 anvendelser / plejecyklusser - svarende til et års normal brug. Farverne falmer dog gradvist over tid.

Opbevaringstid

Produkterne skal opbevares under rene, tørre og mørke forhold for længst mulig levetid. Ubrugte produkter, der opbevares korrekt, har en holdbarhed på ca. 5 år.

Sikkerhed

Vi anbefaler dig at vaske produkterne inden brug for at fjerne eventuelle rester af tekstilforarbejdningskemikalier.

Produkterne bør kun bæres på intakt hud. Hvis din hud ikke er intakt, skal du bære en passende bandage (1. lag) på huden, inden du bruger produktet. Hvis der opstår hudirritation, såsom udslæt eller kløe, når du bærer produktet, skal du stoppe med at anvende det. Du kan vaske produktet og prøve at bære det igen efter et par dage. Hvis problemet fortsætter, skal du afbryde brugen og kontakte den butik, hvor du har købt din vare.

Opnå mest mulig komfort og pasform, ved at vælge det rigtige produkt til dig. Hvis sømme, tilbehør eller andre dele irriterer din hud eller efterlader trykmærker, kan du prøve at tage produktet på igen og tilpasse pasformen. Hvis irritation fortsætter, skal du afbryde brugen og følge ovenstående anbefalinger.

Kontakt til sælger

Hvis du oplever problemer med et produkt, kontaktes salgsstedet, hvor du købte din vare. Dette er særlig vigtigt, hvis du oplever nogen form for sundhedsrelaterede problemer, når du bruger vores produkter.