Briana Sun Cap | Woodrose

Christine Headwear
399,00  DKK
Onesize På lager
Varenummer:
1516-08451000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse

En elegant solhat med bindebånd fra Christine Headwear. Denne model er i farven Woodrose og er fremstillet i vores Supima bomuld. Hatten har SPF 50+ (solfaktor), så du kan føle dig sikker og beskyttet, mens du opholder dig i solen. 

Care & materials
Denne solhat er lavet af Supima bomuld, som er et af de fineste bomuldskvaliteter i verden. Supima er meget blødere, stærkere og holder farven længere end en normal bomuldskvalitet. Vaskeanvisning: Håndvaskes koldt, må ikke bleges eller tørretumbles, tørres fladt, kan stryges/dampes ved lav varme, må gerne renses.
Briana, med de lange fine bindebånd, er et stilfuldt sommervalg. Kasketten er konstrueret med en turban-pasform så den er nem at tage på og komfortabel have på hele dagen. De lange bånd er kun ment som forskønnelse på den fine kasket og skal ikke anvendes når man arrangerer modellen. Dog tilføjer de ekstra elegance til looket og, selvfølgelig, en ekstra beskyttelse mod solens stråler i nakken. For et frisk kasket-look kan de lange Briana bånd nemt bindes omkring pulden og afsluttes med en lille knude. Den ekstra detalje giver modellen et sporty look og giver samtidig lidt luft til nakken. Vores Briana Cap er lavet i Supima bomuld. Caretech® Supima Bomuld er en af de fineste bomuldskvaliteter i verden, og er både mere holdbar og meget blødere end normal bomuldskvalitet. Hvis du vælger hovedbeklædning lavet i Supima bomuld, får du et langvarigt kvalitetsprodukt, hvor overfladen forbliver glat og pæn, og som har en smuk farveholdbarhed og komfort i topklasse. Woodrose er farven på denne smukke Mila model, og er smuk lyserød tone, som leder tankerne hen på sommer, sol og afslapning. Det er en smart farve til alle lejligheder.
Komposition
95% Supima cotton, 5% Spandex