Hvordan kan jeg: Finde min type hovedbeklædning

HVAD SKAL JEG KIGGE EFTER, NÅR JEG KØBER HOVEDBEKLÆDNING?

Hvad leder du efter?
 

ET PRODUKT, DER ER LET AT SÆTTE OG STYLE

Hvis du er på udkig efter en nem form for hovedbeklædning, måske din første hovedbeklædning, anbefaler vi Christine Headwear turbaner. De er lette at sætte og har næsten ikke brug for styling efterfølgende. Hvis du har svært ved at løfte armene efter en operation, er det muligt at sætte turbanen ved at læne sig frem og placere den og derefter lave de småjusteringer, som er nødvendige. Du behøver ikke et spejl for at style Christine Headwear turbaner, da vi har stylet dem for dig på forhånd.

MIT EGET INDIVIDUELLE LOOK

Hvis du gerne selv vil style din hovedbeklædning og give den dit eget præg, anbefaler vi Mantra tørklædet. Hvis du vælger det printede Mantra tørklæde, får du et tørklæde, der er ensfarvet på den ene side og har et smukt print på den anden, hvilket gør tørklædet alsidigt. Med lange bindebånd er der mange muligheder for styling. Bind båndene lavt i nakken og lad enderne hænge løst for et afslappet og elegant look, eller sno dem op omkring dit hoved for at skabe mere volumen og et unik moderne look. Mantra tørklædet kommer i mange farver og mønstre.

NOGET AT BRUGE TIL SPORT

Hver Christine Headwear turban og tørklæde er konstrueret til at have en perfekt pasform, og at forblive på plads altid. Hvis du foretrækker en mønstret, farverig hovedbeklædning, når du træner, så er der mange at vælge fra i vores store udvalg af smukke prints.

Men hvis du foretrækker en ensfarvet turban, anbefaler vi, at du kigger på vores Active Wear kollektion. Et godt valg er Yoga turbanen. Med en helt enkel konstruktion er det en af vore mest populære modeller. Alle produkter i vores Active Wear kollektion er behagelige, åndbare og svedabsorberende - perfekte til enhver sportsgren.