Teknologi og produktfunktion

CARETECH®

Christine Headwear har introduceret det registrerede varemærke Caretech® på de unikke og specialfremstillede bambus-viskose og mælkemetervarer. Caretech® er din garanti for at hovedbeklædningen, der er fremstillet af disse unikke metervarer, ikke kun er CE og Oeko-Tex Standard 100 certificeret men også udviklet og produceret specielt for Christine Headwear kollektionerne.

Caretech® emballagen og produkterne er omhyggeligt markeret med et Caretech® logo, så det er nemt for dig at finde frem til disse unikke headwear produkter.

Caretech® fordi kun det bedste er godt nok og vi vil levere eksklusive og ansvarlige headwear kollektioner af høj kvalitet, for the beautiful you…CARETECH®

De fantastiske bambus-viskose produkter fra Christine Headwear er lavet i den unikke og funktionelle Caretech® Bamboo kvalitet.

Bambus-viskose stoffet har mange fantastiske egenskaber og denne bløde og komfortable kvalitet former faktisk den største del af Christine Headwear produktsortimentet.

Caretech® Bamboo fra Christine Headwear er fantastisk blød, silkeagtig og luksuriøs at røre ved. Kvaliteten er åndbar og termo-regulerende så du forbliver komfortabel og har det behageligt både sommer og vinter. Stoffet er mere fugtabsorberende end bomuld og den fjerner hurtigt fugt fra huden og frigiver det. Samtidig er de miljøvenlige Caretech® Bamboo produkter meget bløde og behagelige at have på og særdeles velegnede til brug mod sensitiv hud.

CARETECH® MILK

Den unikke og komfortable Caretech® Milk kvalitet bruges kun i Christine Headwears nathuer. Mælkefibrene er kendt for at tilføre en lotioneffekt til huden og vil efterlade den sensitive hovedbund blød og forfrisket når huen tages af efter brug. Mælkefibrene vil føles som silke mod den sensitive hud, de gør huen åndbar og vil derfor hurtigt absorbere fugt, frigive den igen, og efterlade dig behagelig varm og komfortabel i løbet af natten.

CARETECH® ALOE VERA

Caretech® Aloe Vera er en særlig tilføjelse til den bekendte Christine Headwear bambus-viskose kvalitet.

Aloe-Vera er kendt for at have en beroligende og lindrende effekt på tør og sensitiv hud og bruges som en coating på Christine wiglineren for at gøre denne endnu mere komfortabel og blød at have på.

 37.5® TECHNOLOGY

Komforten i tøj er dikteret af vores temperatur og luftfugtigheden ved siden af vores hud, kendt som vores mikroklima.

37.5® Technology arbejder med kroppens naturlige mekanismer for at opretholde den optimale komfortzone ved 37,5 grader. Den patenterede 37.5® Technology er permanent indlejret i de fibre, der bruges til at producere vores headwear og vil derfor aldrig kunne vaskes ud. Partiklerne bruger energi fra din kropsvarme til at accelerere dampbevægelsen og fremskynde omdannelsen af væske til damp. Dette øger tørringshastigheden markant og produkter med denne unikke egenskab tørrer derfor op til 5 gange hurtigere end et lignende produkt uden teknologien. Produktet vil derfor hurtigt og effektivt holde dig varm, når det er koldt og køle dig ned, når kroppen bliver varm.

De aktive partikler, der er anvendt til at danne denne teknologi, er afledt fra naturlige kilder såsom skallen fra kokosnødder og vulkanske mineraler, hvilket gør dette til en naturlig og ganske unik hovedbeklædnings linje.

De unikke 37.5® Technology produkter kan findes under Christine Headwear Body Balance linjen.

For yderligere information omkring 37.5® Technology gå til denne side https://www.thirtysevenfive.com

Certificeringer

CERTIFICERINGER

Hos Christine Headwear er vi stolte af at have meget høje standarder, når det kommer til at designe hovedbeklædning, og det er naturligt for os at følge forskellige certificeringer på markedet. Læs om vores forskellige certificeringer nedenfor.

 

OEKO-TEX CERTIFICERING

Vores Caretech® Bamboo kollektion blev i 2015 Oeko-Tex Standard 100 certificeret. Oeko-Tex Standard 100 er en garanti for, at produktet ikke indeholder eller afgiver skadelige stoffer. Et Oeko-Tex-mærket produkt er underlagt årlige tests udført af et Oeko-Tex-certificeret institut for at sikre, at produktet altid lever op til Oeko-Tex standarder og forskrifter. Vores Caretech® Bamboo og Caretech® Milk produkter er nu godkendt til produktklasse I: For tekstiler i tæt kontakt med særdeles sensitiv hud.

 

ARPANSA CERTIFICERING

Arpansa står for ’Australian Radiation Protection And Nuclear Safety Agency’. Arpansa UPF-etiketter giver forbrugerne sikkerhed for, at det produkt, de køber, yder en effektiv solbeskyttelse. Hvis en beklædningsgenstand bærer dette mærke, betyder det, at der er udført laboratorietest, og at Arpansa har godkendt, at det materiale, der anvendes til produktet, giver det niveau af solbeskyttelse angivet på mærket. Christine Headwears solserie bliver løbende testet og certificeret i henhold til Arpansa standard AS/NZS 4399: 1996 *. * For yderligere information om UPF, besøg www.arpansa.gov.au/services/upf

 

CE-MÆRKNING CHRISTINE HEADWEAR - ET CE-REGISTRERET BRAND

Hos Christine Headwear er vi stolte af vores produkter, det er vigtigt for os, at kvinder med behov for hovedbeklædninger kan stole på, at vi har en oprigtig interesse i deres sundhed, sikkerhed og ikke mindst miljøet. CE-mærket kræver at vi som virksomhed dokumenterer arbejdsprocesser internt så vel som eksternt. Hvert eneste trin i vores produktions-, salgs- og markedsføringsinitiativer og -procedurer skal være strengt dokumenteret. Dokumentationen danner ramme om den organiserede og professionelle virksomhedsstruktur, der kræves for at være et CE-registreret mærke.

 

KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

CE-mærket er en fælles Europæisk regulering, der stiller strenge krav til design, konstruktion og produktion for at garantere at produkterne er uskadelige og sikre at bruge. For at sikre, at vi konstant lever op til de høje krav, foretager vi løbende tests og holder skarp kontrol med alle Christine produktprocesserne lige fra design-, konstruktion- og helt ud til selve leverandørproduktionen.

 

KLASSIFICERET SOM EN MEDICINSK ENHED

Christine Headwear er klassificeret som medicinsk beklædning i henhold til EU-direktivet om medicinsk udstyr (MDR 2017/745). Så hvad betyder det egentlig? Klassificeringen som en medicinsk enhed er et meget værdifuldt mærke for Christine Headwear. Ved definition af EU-direktivet er medicinsk udstyr et produkt der er beregnet til at blive brugt af kvinder med det formål at beskytte huden mod varme, sol og kulde. Desuden er det beregnet til at lindre fysisk og psykisk ubehag som følge af hårtab og samtidig være en generel beskyttelse til kvinder, der har mistet deres hår på grund af kemoterapi og andre hårtab relaterede sygdomme.

 

CHRISTINE HEADWEAR HOVEDBEKLÆDNING

At være en del af et direktiv som CE-mærkningen stiller krav til et brand, derfor finder vi det vigtigt at forblive visionære, nysgerrige, observerende og ikke mindst, innovative. Vi mener, at det er vigtigt at forholde sig til kvindernes velbefindende og til miljøet og sende et signal om, at vi ikke på nogen måde går på kompromis, når det kommer til at levere det bedste og fineste hovedbeklædning.

 

- CE-certificeringen er et værdifuldt mærke for os, og for dig…

Vedligeholdelse

For at sikre at din hovedbeklædning ser ny ud selv efter at have været vasket mange gange, anbefaler vi, at du vasker den i hånden med flydende vaskemiddel til finvask. For den mest skånsomme metode anbefaler vi, at man damper sin hovedbeklædning. Tør hovedbeklædningen ved at lægge den fladt på et rent og tørt håndklæde.

Solbeskyttelse

I SOLEN

En hovedbund med lidt eller intet hår er meget sårbar over for de farlige stråler fra solen, og hvis du er under medicinsk behandling på grund af kritisk sygdom, er din hud meget sart, og du skal være ekstra forsigtig i solen. Men sollys og D-vitamin, som vi får fra solen, er også vigtige faktorer for vores sundhed. Den optimale hovedbeklædning giver solbeskyttelse, mens den stadig lader luft og lys trænge igennem til huden.

Læs mere

Hårtab

HÅRTAB

Overordnet set kan hårtab, også kendt som alopeci ("tab af hår”) opdeles i to kategorier: Midlertidigt og permanent hårtab. Tyndt hår eller hårtab kan være resultatet af sygdomme som androgen alopeci, eller det kan være forårsaget af kritisk sygdom og den efterfølgende behandling. Nogle kvinder kan opleve at miste noget eller alt deres hår på grund af hormonelle forandringer eller amning.

Læs mere

Hvordan kan jeg: Finde den rigtige hovedbeklædning?

HVAD SKAL JEG VÆLGE?

Hvis en kvinde lider af hårtab, tyndt hår eller skaldethed, der skyldes kritisk sygdom eller en lidelse, vælger hun ofte at bruge paryk eller en anden type hovedbeklædning. Nogle kvinder føler, at de mister lidt af deres kvindelighed, når de mister deres hår. Oven i at skulle beskæftige sig med deres sygdom og eventuelle behandling, kæmper de også med, at de føler sig lidt mindre som sig selv. De savner følelsen af volumen omkring hovedet. Håret hjalp også til at beskytte hovedbunden, som bliver meget følsom og har brug for beskyttelse mod varmen, mod koldt vejr samt mod den skadelig stråling fra solen. En paryk eller en hovedbeklædning giver en følelse af volumen og beskytter den udsatte hovedbund mod forskellig slags vejrforhold.

Læs mere

Designsamarbejde

Det er vores mål at sikre, at vores kollektioner er lige så moderne og trendy som enhver anden modetøjskollektion, og vi har været heldige at have mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks bedste designere.

Læs mere

Tørklædemode

Tørklædemode

Hos Christine Headwear er vores tilgang til at designe hovedbeklædning klar: Vores kollektioner skal være så attraktive som noget, du ville finde på en catwalk.

Vær dig selv
Vores mål er at få kvinder til at føle sig lige så fashionable og sofistikerede med hovedbeklædning, som de gjorde, da de havde hår. Vi designer to kollektioner om året med mange prints, detaljer og farver, der er helt i tråd med, hvad du ser på de store modehuses catwalks.

Læs mere