Belisa Turban | Garden Pinks

Christine Headwear
449,00  DKK
Onesize På lager
Varenummer:
1532-07961000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse
En turban med uendelige muligheder for styling. Vores Belisa Turban med bånd er fremstillet af Caretech Bambus. Denne turban er i designet "Garden Pinks".
Care & materials

Turbanen er fremstillet i vores elegant Caretech® Bambus-viskose. Vi er meget stolte af præcis dette materiale, fordi det er din garanti for at hovedbeklædningen er fremstillet efter CE og Standard 100 by Oeko-Tex certificeringer.

Vores bambus tørklædemodel Belisa Turban er en stærk ofølgning til vores Mantra-tørklæde, som mange også er vilde med. Belisa er konstrueret som en turban og har to lange, semi-fastgjorte, bånd som, i modsætning til Mantra, er fastgjort foran. Turbanbasen har en smuk tætsiddende pasform i siderne og foran og afsluttes bagtil med små fyldige lag, der tilfører en fin volumen til baghovedet. 

Bagerst har turbanen en fin sløjfe-lignende detalje, der fungerer som to loops. Disse er lavet, så de lange bånd kan fastgøres, når man styler turbanen. De 116 cm lange bånd er fastgjort forrest, i højre side af turban, lige over øjenbrynet.

 

Belisa kan styles på uendelige måder ved hjælp af de lange bånd. Dette gør den til den perfekte løsning til kvinder, der søger en sjov og voluminøs model, men som foretrækker Caretech® Bamboo frem for Boho-tørklæder og turbaner.

 

Denne turban er med printet Garden Pinks. Med dette print får du blomsterprint i form af krysantemumblomster. Dem er vi selv helt vilde med! Farverne i printet er en blanding af mørkebrun, hvid, bordeaux, orange og pink nuancer og selve printet; en smuk samling af de flotteste store krysantemum blomster.

Komposition
95% Viscose (Bamboo), 5% Spandex