Beatrice Turban | Peacock Creams

Christine Headwear
399,00 DKK
Onesize På lager
Varenummer:
1460-07521000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse

Vores behagelige Beatrice Turban fra Christine Headwear med lange bindebånd med "Peacock Creams" print og i en cremefarvet base.

Care & materials
<p>Denne turban er fremstillet i hør og spandex. Det naturlige hør-materiale er yderst behageligt at bære, det er let og åndbart og vil holde den sensitive hovedbund kølig og frisk hele dagen. Vi anbefaler, at du håndvasker din hovedbeklædning og tørrer den liggende fladt på et håndklæde. Tørretumling frarådes. </p>

Med denne model får du en alsidig turban med lange bindebånd, som er det perfekte valg, hvis du kan lide følelsen og udseendet af bindebånd i nakken. Turbanen giver dig samtidig også muligheden for at kunne skifte mellem turban og tørklæde. 

 

Vores Beatrice-serie er efterhånden blevet meget populær. Årsagerne skyldes tildels den frihed og muligheder som turbanen besidder og samtidig har vi også ladet os fortælle at turbanen er meget behagelig at have på. 

 

Dette fantastiske print er et af de smukkeste hørprints, vi nogensinde har lavet; det er virkelig et fabelagtigt et af slagsen! Peacock Creams har, som navnet antyder, en cremefarvet base med påfuglelignende haler pænt placeret i stringente rækker på tværs af.

 

Beatrice Turbanen har de helt rigtige egenskaber til dig. Det kan du læse meget mere om i vores afsnit om materiale. Her kan du bl.a. læse at turbanen er fugttransporterende og meget mere.

Komposition
95% Linen, 5% Spandex