Amia Turban | Patchwork Leo

Christine Headwear
399,00 DKK
Onesize På lager
Varenummer:
1529-07921000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse
En nem grab & go turban fra vores nye Amia-serie, i et flot Patchwork Leo" design fra Christine Headwear. Turbanen er fremstillet af bambusviskose.
Care & materials

Turbanen er fremstillet i vores elegant Caretech® Bambus-viskose. Vi er meget stolte af præcis dette materiale, fordi det er din garanti for at hovedbeklædningen er fremstillet efter CE og Standard 100 by Oeko-Tex certificeringer.

Denne style er, ligesom alle vores andre turbaner, designet med kærlighed og med tanker "at kun det bedste er godt nok til dig". Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde denne Amia Turban der er fremstillet i det sommerlige hør-materiale. 

Vi har givet denne model en tætsiddende huekonstruktion, hvilket giver turbanen en perfekt pasform, som er meget behageligt at bære. Det elastiske, strikkede hørstof falder perfekt på plads omkring hovedet og de små læg ved baghovedet giver et fint lille volume-løft til modellen.

 

I nakkestykket har Amia et brunt Caretech® Bambus stofstykke, som danner et stort kryds. Krydset er åbent i siderne, så man kan evt. føre et bindebånd ind og lave en kreativ styling.

 

Turbanen har mange gode muligheder, men kan sagtens bruges som en nem grab-and-go turban. Ønsker du at udforske mulighederne med turbanen, så kan du føre bambusstoffet om i panden. Det giver turbanen et helt andet og fantastisk udtryk. 

 

Denne model er designet i printet "Patchwork Leo" som er en fin fortolkning af et patchwork-mønster, hvor du får et ægte turban fashion statement. Dyreprint er kommet for at blive. Du finder også Patchwork Leo printet i vores Lotus Turban, Shakti Turban og Yoga Turban.

Komposition
95% Viscose (Bamboo), 5% Spandex