Amia Turban | Beige Leafs

Christine Headwear
399,00 DKK
Onesize På lager
Varenummer:
1522-07541000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse

En nem grab & go turban fra vores nye Amia-serie, i et flot "Beige Leafs" design fra Christine Headwear. Turbanen er fra vores hørserie.

Care & materials

Denne turban er fremstillet i hør og spandex. Det naturlige hør-materiale er yderst behageligt at bære, det er let og åndbart og vil holde den sensitive hovedbund kølig og frisk hele dagen. Vi anbefaler, at du håndvasker din hovedbeklædning og tørrer den liggende fladt på et håndklæde. Tørretumling frarådes.

Denne style er, ligesom alle vores andre turbaner, designet med kærlighed og med tanker "at kun det bedste er godt nok til dig". Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde denne Amia Turban der er fremstillet i det sommerlige hør-materiale. 

Vi har givet denne model en tætsiddende huekonstruktion, hvilket giver turbanen en perfekt pasform, som er meget behageligt at bære. Det elastiske, strikkede hørstof falder perfekt på plads omkring hovedet og de små læg ved baghovedet giver et fint lille volume-løft til modellen.

 

I nakkestykket har Amia et brunt Caretech® Bambus stofstykke, som danner et stort kryds. Krydset er åbent i siderne, så man kan evt. føre et bindebånd ind og lave en kreativ styling.

 

Turbanen har mange gode muligheder, men kan sagtens bruges som en nem grab-and-go turban. Ønsker du at udforske mulighederne med turbanen, så kan du føre bambusstoffet om i panden. Det giver turbanen et helt andet og fantastisk udtryk. 

 

Farven er ikke til at tage fejl af. Den kommer i et pænt "Beige Leafs" design. De smukke gyldne brune nuancer i Beige Leaf-serien er et flot match til de solrige sommerdage. De varme toner og detaljerne i de smukke karamelbrune, beige og grønne blade, på denne Latté-farvede turbanbase, komplimenterer sommerhuden og de lette outfits helt perfekt.

Komposition
95% Linen, 5% Spandex