Amber Turban Set | Gold Glitter Leo

Boho Spirit Headwear
419,00 DKK
Onesize På lager
Varenummer:
3040-08311000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse
Leopard-designet har de rigtige farver, rigtige pletter og en smule guldstøv. Dette Turban sæt er en del af vores Mix & Match koncept. En turban med mange muligheder.
Care & materials

Denne style er fremstillet af polyester. Du har måske hørt om materialet før - det skyldes at polyester bruges i rigtig meget forskelligt beklædning. Materialet er let, absorberer ikke vand og tørrer hurtigt.

Denne Amber Turban er vi helt vilde med, og det håber vi også du bliver. For denne Turban besidder så mange gode og smukke detaljer.

 

Basekonstruktionen er den samme som ved vores Scarlett; et bredt glas stykke fortil og små lag bagtil og omkring pulden. På bagstykket har modellen fine små lag, som giver et elegant løft og smuk fylde til baghovedet. Ønsker du at modellen sidder tættere til hovedet, så kan du træffe stoffet sammen ved at lave et ekstra lag fortil. Simpelthen fantastisk, hvis vi selv skulle sige det.

 

Men der er meget mere endnu! Pandebåndet. Det fantastiske design på pandebånden er betagende smuk og tilfører både glamour og elegance til Amber turbanen. Båndet er konstrueret med to store løkker, som er ført ud af elastiksamlingen i bag. Herefter er det samlet omkring en mindre, men tykkere, løkke-samling der former en fin knold-lignende effekt. Knolden er placeret en smule til den ene side, så den vil side på linje med højre øje. Dog kan den sagtens rykkes lidt rundt og placeres hvor man synes den passer bedst til ansigtet.

 

Det lyder måske lidt teknisk, men den er faktisk ret lige-til. Pandebåndet kan fastgøres bagpå ved hjælp af det lille klik-system, som du også ser på vores Scarlett-model.

Komposition
100% Polyester