Amber Turban Set | Cheerful Garden Green

Boho Spirit Headwear
419,00 DKK
Onesize På lager
Varenummer:
3040-08691000
  • Gratis fragt ved køb over 599 DKK
  • Levering på 1-2 hverdage
  • Gratis returnering
  • Venlig kundeservice
Kort beskrivelse
Søger du en turban, som giver god volumen uden for meget styling, så er denne Amber turban svaret. Det store pandebånd skaber straks den ønskede volumen, og det smukke blomstrede print er perfekt til både kjole og jeans.
Care & materials
Denne style er fremstillet af polyester, med en blød bambus-viskose linning. Polyester har mange positive egenskaber. Materialet er let, absorberer ikke vand og tørrer hurtigt. Vaskeanvisning: Håndvaskes koldt, må ikke bleges eller tørretumbles, tørres fladt, kan stryges/dampes ved lav varme, må gerne renses.
Amber turbanen er konstrueret med et bredt glat stykke fortil og små lag bagtil og omkring pulden. Det smarte chiffon materiale tilføjer et sofistikeret udtryk og materialet er let og giver en smuk fylde til baghovedet. Ønsker du at modellen får en mere stram pasform, kan du trække stoffet ved at lave et ekstra lag fortil. På turbanen sidder et aftageligt pandebånd. Pandebåndet klikkes fast bagpå med to trykknapper. Båndet er konstrueret med to store lækker, som er ført ud af elastiksamlingen bagpå. Pandebåndet er designet i en tyk, løkke-samling, der former en fin knold-lignende effekt. Knolden er placeret en smule til den ene side, så den sidder på linje med højre øje. Amber turbanen er lavet af Polyester, som blødt at se på og røre ved. Indvendigt er turbanen foret med det behagelige bambus-viskose materiale, så turbanen er komfortable og behageligt at have på mod huden. Det lette chiffon materiale er opbygget med en beige bambus-viskose foring som komplementerer alle de jordnære farver i printet. Den stilfulde Amber turban er en fin blanding af en støvet grøn base med pink og røde blomster og blade placeret alle de rigtige steder for et sommerligt og romantisk udtryk.
Komposition
100% Polyester